Štvrtok17. október 2024, meniny má Hedviga, zajtra Lukáš

Svet oplakáva SMRŤ Liama Paynea (†31): Posledné chvíle speváka... Správal sa ZVLÁŠTNE!

Liam Payne Zobraziť galériu (2)
Liam Payne (Zdroj: Instagram/Snapchat)

BUENOS AIRES - Hudobný svet zaskočila správa o úmrtí speváka Liama Paynea (†31) zo slávnej kapely One Direction. Podľa miestnych médií zomrel po páde z tretieho poschodia. Krátko pred smrťou sa stretol s fanúšikmi, no potom... Správal sa zvláštne!

K úmrtiu obľúbeného speváka došlo v stredu podvečer v Buenos Aires v Argentívne, kde bol ubytovaný v hoteli Casa Sur Palermo. Podľa informácií Daily Mail sa mal pred smrťou správať zvláštne. „Správal sa nevyspytateľne a rozbil notebook,“ píšu médiá s tým, že pracovníci hotela speváka odviedli do izby a zavolali políciu. 

„Keď je pri vedomí, ničí celú miestnosť a potrebujeme, aby ste niekoho poslali,“ tvrdil polícii jeden zo zamestnancov. Krátko na to sa na nádvorí hotela ozval hlasný zvuk a krátko po 17:00 miestneho času bolo objavené spevákovo telo. Podľa svedkov mal viditeľnú zlomeninu spodnej časti lebky. Jeho telo bolo prevezené do márnice a je nariadená pitva. 

Podľa riaditeľa záchrannej služby spadol Payne z asi 40 metrov a utrpel ťažké zranenia nezlúčiteľné so životom. „O 17:11 prišla sanitka a mu bol prehlásený za mŕtveho,“ vyjadril sa Crescenti s tým, že nebola žiadna šanca hudobníka resuscitovať.

Po sociálnych sieťach začali okamžite kolovať aj posledné spomienky fanúšikov na milovaného Liama Paynea. Jedno video zachytáva speváka v Argentíne pri stretnutí s fanúšikmi. A mnohí sa zhodujú v tom, že pôsobí, akoby užil nejakú látku. Veď pozrite sami! 

Viac o téme: One DirectionLiam Payne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu