Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Muzikál Kubo je späť! Brajerčík odhalil, čo robia herci na zájazdoch: Fúha, to by vám nenapadlo

Peter Brajerčík v predstavení Kubo Zobraziť galériu (7)
Peter Brajerčík v predstavení Kubo (Zdroj: Umelecka agentura Mystik)

BRATISLAVA - Živé, energické a zábavné predstavenie! Muzikál Kubo v modernej a divácky príťažlivej podobe triumfuje 150. reprízou!

Muzikál KUBO je oslavou slovenského folklóru  a vzdanie  holdu velikánovi slovenskej filmovej a divadelnej scény - Jozefovi Kronerovi. Bravúrne herecké a tanečné výkony,  fúzia moderného tanca a folklóru! To je muzikál Kubo, ktorý zabodoval aj v pražskej Hybernii. Postavu Kuba stvárňuje Peter Brajerčík, ktorý sa netajil tým, že skúšanie bola drina, ktorá sa však vyplatila.

Muzikál Kubo
Zobraziť galériu (7)
Muzikál Kubo  (Zdroj: Umelecka agentura Mystik)

Navyše je to dielo, v ktorom si každá generácia nájde to svoje, príbeh je proste nadčasový. „Sme tam skvelá partia, skvelý kolektív, aj pre divákov je to zábava a zároveň z toho vyplýva ponaučenie“, tvrdí Brajerčík, ktorý je za túto rolu vďačný. „Kuba mám rád v tom, že je to možno jednoduchý človek, ale vo svojej podstate je to jediná postava, ktorá prináša lásku a čistotu a všetci okolo neho riešia peniaze, majetky,“ prirovnáva ho Peter tak trochu k Forrestovi Gumpovi.

S predstavením Kubo precestovali už celé Slovensko a zakaždým hercov čakalo standing ovation. Niekedy je putovanie za divákmi dlhé, Peter však priznal, že cestou na zájazd je zábava. „Keď sa na zájazde ten čas dá vyplniť, tak sa vypĺňa kultiváciou tela a mysle… Veľa chodíme aj do prírody spoločne, občas využívame wellnes“, priznal Peter, ako si vyplnia čas medzi jednotlivými predstaveniami. Herec si tak trošku oddýchne aj od synov, ku ktorým nedávno pribudla sestrička.

Muzikál Kubo je späť! Brajerčík odhalil, čo robia herci na zájazdoch: Fúha, to by vám nenapadlo (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: KuboPeter Brajerčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu