Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Nový dokument odhaľuje ŠOKUJÚCE tajomstvo kráľovskej rodiny: Tomuto verila aj samotná kráľovná Alžbeta!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Filmár Mark Christopher Lee vo svojom novom dokumente tvrdí, že princ Philip aj zosnulá kráľovná Alžbeta boli fascinovaní fenoménom UFO. Spomenul príbeh o zvláštnej „mimozemskej“ entite menom Janus. Tá sa údajne chcela s princom stretnúť, neskôr sa z neho ale vykľul ruský špión.

Princ Philip – opatrný pred pošpinením reputácie kráľovskej rodiny – údajne zamestnal svojho jazdeckého veliteľa Sira Petra Horsleyho, aby vykonal niekoľko výskumov o možnosti mimozemského kontaktu. „Veliteľ sa stretol v byte v Chelsea s nejakou osobou alebo subjektom menom Janus. Janus povedal, že je mimozemšťan a musí nás zachrániť, pretože sme v podstate ničili Zem. Chcel hovoriť s princom Philipom, dohodnúť si stretnutie, aby mohli prediskutovať tieto otázky. Teraz si myslíme, že Janus nebol mimozemšťan, ale ruský špión,“ povedal Lee, informuje denník Mirror. Zdá sa, že Horsley mal tiež podozrenie, pretože nikdy nesprostredkoval stretnutie medzi princom Philipom a tajomným Janusom.

Princ Philip a britská kráľovná Alžbeta II. počas prehliadky hradu Devín.
Zobraziť galériu (2)
Princ Philip a britská kráľovná Alžbeta II. počas prehliadky hradu Devín.  (Zdroj: SITA)

V dokumente Lee zachytáva dlhú históriu predstaviteľov kráľovskej rodiny s UFO – siahajúcu prinajmenšom do roku 1875, keď manžel kráľovnej Viktórie, princ Albert, napísal vo svojom denníku, že videl zvláštne svetlá na nočnej oblohe. Najsenzačnejším tvrdením je, že samotný kráľ – keď bol ešte Charlesom, princom z Walesu – pilotoval mimozemské plavidlo s reverzným inžinierstvom poháňané nejakou neznámou formou energie. Kanadský potápač Dan Costello tvrdí, že bol svedkom Charlesa lietajúceho s „prototypom UFO“ v Sandy Point v Novom Škótsku. Tvrdí, že princ Charles bol v tom čase pilot helikoptéry a bol naverbovaný na tajný technologický test s kódovým označením Project Serpico.

Lee má podozrenie, že mnohé takzvané „UFO“ pozorovania sú v skutočnosti krycími príbehmi testov prísne tajných návrhov lietadiel. „Spočiatku som bol ku Costellovým tvrdeniam dosť skeptický, ale od vydania filmu sa ozvalo množstvo svedkov, ktorí tvrdili, že si pamätajú tento incident v Sandy Point a že v tejto oblasti lietali zvláštne plavidlá. To môže tiež vysvetliť neslávne známy incident s UFO v blízkosti Shag Harbor,“ povedal. Ako sa však domnieva, pravdepodobne to bola experimentálna technológia, ktorú chceli USA, Kanaďania a Briti utajiť, a príbeh o mimozemšťanoch UFO bol dobrým krytím.

Viac o téme: Kráľovská rodinaUFOPrinc PhilipKráľovná AlžbetaRuský špión
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu