Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Bratislava zažije nezabudnuteľnú šou: Tieto hity 90. rokov roztancujú aj vás!

DJ BoBo v Bratislave Advertoriál Zobraziť galériu (3)
DJ BoBo v Bratislave

Pamätáte si na deväťdesiate roky? Éru, kedy tanečná hudba ovládla diskotéky a DJ BoBo patril medzi najväčšie hviezdy tejto scény? Ak máte radi hity ako "Somebody Dance with Me", "There is a Party" alebo "Everybody", tak si pripravte tanečné topánky!

Legendárny DJ BoBo prichádza 5. októbra 2024 do bratislavskej Tipos Arény v rámci svojho turné EVOLUT3ON. Tento koncert nebude len obyčajnou hudobnou udalosťou – bude to skutočná explózia svetiel, pyrotechniky a energie, ktorá vás prenesie priamo do stredu tanečnej revolúcie deväťdesiatych rokov.

Živá hudba plná akcie

DJ BoBo, ktorý nikdy nesklame očakávania svojich fanúšikov, sľubuje predstavenie, aké Bratislava ešte nezažila. Na pódiu nebude stáť sám – privedie so sebou celú armádu tanečníkov, živú kapelu a tímy technikov, ktorí zabezpečia dychberúce vizuálne efekty.

Predstavte si modernú technológiu, ktorá sa spája s nostalgiou minulých rokov – to všetko prepracované do najmenšieho detailu, aby ste sa stali súčasťou neopakovateľnej show, ktorá vám zostane v pamäti ešte dlho po jej skončení. Technicky prepracované a vizuálne ohromujúce predstavenie vás nadchne od prvej minúty.

Pripravte sa na noc plnú nostalgie, energie a ikonických hitov! Vďaka veľkolepej svetelnej šou a dynamickým vizuálnym efektom bude Tipos Aréna plná nezabudnuteľných zážitkov, ktoré vás vtiahnu priamo do centra diania. Pyrotechnika a svetlá rozžiaria nielen pódium, ale aj celú arénu. To všetko sľubuje jeden a pol hodinový koncert, ktorý roztancuje celú Bratislavu.

Vyrástla na ňom celá generácia

DJ BoBo, vlastným menom René Peter Baumann, patrí medzi najväčších hitmakerov deväťdesiatych rokov. Jeho kariéra trvá už viac než 30 rokov a jeho piesne stále roztancovávajú publikum po celom svete. V rámci EVOLUT3ON TOUR oslávi svoje jubileum veľkolepou šou, ktorá je už teraz vypredaná vo viacerých mestách.

Vedeli ste o tom, že predtým, ako sa stal hitmakerom, sa vyučil za pekára a cukrára? Alebo že v roku 2008 reprezentoval na Eurovision svoje rodné Švajčiarsko? Svet by bol bez neho jednoducho o niečo chudobnejší. Okrem toho, že je talentovaný DJ, je aj producent, skladateľ a spevák, čo dokazuje jeho všestrannosť.

Počas posledných rokov je jeho koncertná šnúra doslova multimediálnou šou. Okrem hudby do nej pridáva svetelné efekty, desiatky tanečníkov a taktiež moderné vizuálne predstavenie, ktoré posúva zážitok z koncertu na novú úroveň.

Už v sobotu naživo v Bratislave

Zažite večer plný nostalgie a spomienok na bezstarostné noci, keď sa diskotéky otriasali hitmi DJ BoBo. Vezmite kamarátov, rodinu či partiu kolegov a pripravte sa na takmer dve hodiny čistého tanečného šialenstva. Nenechajte si ujsť túto nezabudnuteľnú noc!

Vstupenky na koncert DJ BoBo v Bratislave sú už v predaji, no rýchlo miznú. Koncert sa uskutoční v sobotu 5. októbra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu od 20:00. Diváci s Golden Seating si navyše budú môcť užiť exkluzívny výhľad na pódium, welcome drink, špeciálny darček a to všetko s vlastným vstupom.

Kde si kúpiť lístky? Vstupenky na túto jedinečnú akciu si zakúpite na stránkach Sixartticket.cz. Nezmeškajte šancu zažiť legendárneho DJ BoBo naživo. Táto show bude vrcholom tanečnej sezóny 2024 v Bratislave – vidíme sa na parkete!

ZAŽITE ŠOU S DJ BOBOM

DJ BoBo v Bratislave
DJ BoBo v Bratislave

Označenie: Advertoriál.

Viac o téme: HudbaBratislavaKoncert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu