Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Slovenská herečka 2 roky po rozvode: NÁVRAT k exmanželovi!

Lucia Hurajová Zobraziť galériu (3)
Lucia Hurajová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Pred dvomi rokmi médiá obletela informácia, že manželstvo slovenskej herečky Lucie Hurajovej (48) je v troskách. Po 10 rokoch spoločného života s Richardom sa brunetka rozviedla. Dlho bez neho však nevydržala... Hlási návrat k starej láske!

Galéria: Lucia Hurajová

Lucia Hurajová v minulosti už raz vydatá bola - prvýkrát povedala áno hudobníkovi Oskarovi Rózsovi. V roku 2011 však ich manželstvo stroskotalo kvôli obojstrannej nevere. Potom herečka spoznala Richarda a láska medzi nimi vzplanula tak rýchlo, že sa čoskoro znova vydala a manželovi porodila 3 deti - syna Maximiliána (11) a dcéry, dvojičky Izabelku (7) a Sofiu (7).

Slovenská herečka 2 roky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

V roku 2022 však médiá obletela informácia, že si ich vzťah prechádza krízou a Lucia napokon týždenníku Šarm potvrdila, že sa s manželom rozviedla. „Vzhľadom na naše odlišnosti na všetkých úrovniach života sme sa rozhodli ďalej nepokračovať v spoločnej životnej ceste ako partneri. Naďalej však chceme byť tými najlepšími rodičmi pre naše deti,” vyjadrila sa vtedy. 

No a starostlivosť o ich spoločné deti ich zjavne opäť spojila. Už v júni tohto roka sa dvojica spoločne objavila na finále Elite Model Look v Prahe. Vtedy herečka ešte návrat k svojmu exmanželovi potvrdiť nechcela... Aktuálne však pre pluska.sk priznala, že sú opäť rodina. „Áno, sme opäť spolu,“ priznala Hurajová. 

Slovenská herečka 2 roky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Lucia Hurajová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu