Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Hviezdna herečka prehovorila o problémoch s alkoholom: Za svoju minulosť sa hanbí dodnes!

Drew Barrymore Zobraziť galériu (3)
Drew Barrymore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Drew Barrymore (49) sa v poslednej dobe veľmi otvorene vyjadruje o svojej problémovej minulosti. Rovnako tak urobila aj v poslednej epizóde svojej šou, v ktorej povedala, že sa za niektoré veci stále hanbí.

Drew Barrymore sa preslávila hlavne ako herečka, avšak v posledných rokoch sa jej darí aj ako moderátorke. V jej vlastnej šou The Drew Barrymore Show totiž pravidelne víta slávnych hostí a inak tomu nebolo ani v poslednej epizóde.

Drew Barrymore
Zobraziť galériu (3)
Drew Barrymore  (Zdroj: SITA)

Jej pozvanie totiž prijala speváčka a herečka Zoë Kravitz, s ktorou sa pobavila o viacerých zaujímavých témach. Jednou z nich bol aj najnovší film Kravitz s názvom Blink Twice, v ktorom si zahrala hlavnú úlohu a okrem toho si po prvýkrát vyskúšala aj rolu režisérky. 

Vo filme sa však objavili viaceré scény s návykovými látkami, ktoré Barrymore pripomenuli jej minulosť, o ktorej otvorene hovorí. Podľa jej slov bola už v 12-tich rokoch závislá na drogách a okrem toho mala problém aj s alkoholom. 

„Bola som šokovaná z toho, koľko traumy mám stále v sebe. Sledovanie tohto filmu bola príležitosť, ako som si mohla odpustiť. Dostala som sa do situácií, do ktorých som sa nemala dostať. Veľmi som sa za to hanbila. A to 5 rokov vôbec nepijem," povedala Barrymore.

Viac o téme: Drew Barrymore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu