Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Eric Clapton: V mladosti som bol vandalom!

Eric Clapton je dnes slušný pán, kedysi však patril k zlým chlapcom. Zobraziť galériu (4)
Eric Clapton je dnes slušný pán, kedysi však patril k zlým chlapcom.

LONDÝN - Všetci ho poznajú ako decentného pána, ktorý fantasticky hrá na gitare. Tento britský džentlmen však priznáva, že má za sebou zaujímavú minulosť. V mladosti totiž Eric Clapton (62) chodil s kamarátmi kradnúť do obchodov a nevyhol sa ani demolovaniu vlakov.

Dnes jeden z najslávnejších muzikantov bol jednoducho divokým vandalom. Clapton sa ku svojim starým hriechom priznáva v autobiografickej knihe. „S kamarátmi som chodil kradnúť do obchodov v Cobhame alebo Wokingu. Išli sme vlakom z Guildfordu, našli sme si prázdne kupé a zničili ho,“ spomína si charizmatický hudobník na divokú mladosť. „Rozbíjali sme zrkadlá, trhali mapy, vreckovými nožíkmi rozrezávali siete na batožinu, ničili čalúnenie a na všetkom sa dobre smiali,“ priznáva po rokoch Clapton.

Clapton tiež v autobiografii opisuje svoje neskoršie problémy s heroínom a alkoholom a priznáva, že ukradol modelku Pattie Boyd vtedajšiemu manželovi Georgeovi Harrisonovi, pretože mu závidel. „Po Pattie som túžil, pretože patrila mocnému mužovi, ktorý mal všetko, čo chcel - skvelé autá, skvelú kariéru a krásnu ženu,“ priznáva pokorne hudobník. S Pattie sa v roku 1979 aj oženil, o deväť rokov neskôr však nasledoval rozvod.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu