Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Prípravy na Showtime Caramel vrcholia

Speváčka Kristína zo skupiny Kris Band Zobraziť galériu (2)
Speváčka Kristína zo skupiny Kris Band

Včera sa v bratislavskom klube Caramel konala generálka pripravovaného zábavného programu Showtime Caramel. Showtime Caramel s podtitulom „Noc a moc kúzelníka“ sľubuje večer plný hudby, spevu, tanca, kúziel a zábavy a do toho všetkého budú zapojení aj diváci.

„Počet záujemcov, najmä spevákov, o účinkovanie neustále narastá. Rozhodli sme sa teda, že program rozdelíme na dve časti,“ povedal autor programu Jaroslav Žigo a dodal: „ V prvej časti vystúpia profesionálni umelci ako kúzelník Jozef Talostan, speváčka a herečka Anka Repková, ktorí sa v tomto programe predstavia aj ako moderátori spolu s bývalým účastníkom Slovensko hľadá Superstar Filipom Lenárthom, ďalej mímovia DETO, stepári Tapdance, tanečná skupina Saltatrix, Elvis Prestley, ktorého skvele predvedie spevák zo skupiny Taktici Dan Miženko, jazzová kapela Kris Band, speváci Katka Verčimáková a ďalší. Druhú časť sme sa rozhodli venovať castingu spevákov. Medzi pozvanými hosťami budú aj hudobní producenti, ktorí si možno práve z týchto spevákov vyberú toho, s ktorým budú ďalej spolupracovať. Podmienky castingu budú zverejnené na stránke www.showtimecaramel.sk.“

Na generálke sme zastihli aj Filipa Lenártha. Prezradil, že v programe vystúpi nie len ako spevák, ale aj ako moderátor a šoumen. Premiéra Showtime Caramel sa uskutoční už tento štvrtok 22. 11. o 19:00 v Caramel klube na Trnavskom Mýte pod Tržnicou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu