Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Bon Jovi o Cruisovi: Katie Holmes sa priživuje!

Bon Jovi Zobraziť galériu (6)
Bon Jovi

NEW YORK - Nelichotivou kritikou počastoval americký spevák Jon Bon Jovi hviezdu strieborného plátna Toma Cruisa. Podľa populárneho rockera Cruise dvorí celebritám len zo zábavy a bez akéhokoľvek zmyslu!

Rodák z New Jersey, ktorý žiari na hudobnej scéne už viac ako 20 rokov, neušetril ani Cruisovu novú snúbenicu Katie Holmes. Podľa neho sa herečka iba priživuje na jeho postavení hviezdy. "Ľudia majú radi Toma Cruisa. Je to výborný herec, ale myslím si, že stratil zmysel pre svoje vzťahy," povedal 43-ročný rocker, ktorý je už 16 rokov šťastne ženatý s manželkou Dorotheou a má s ňou štyri deti.

"Ostatné celebrity sa na Tomovi len priživujú. Katie Holmes sa zrazu objavuje na titulkách všetkých magazínov," povedal ďalej Jon, ktorý sa od roku 1984 preslávil so svojou kapelou nespočetným množstvom hitov. Spevák, ktorý je považovaný za vzorného otca rodiny aj napriek svojej enormnej sláve, si vzal na mušku aj iné osobnosti šoubiznisu.

"Ďalšou je Paris Hilton, ktorá je slávna len pre svoju škandalóznosť. Na druhej strane je smutné, že sa nedostáva pozornosť ľuďom ako Bob Dylan, ktorí si ju zaslúžia. Všetci si všímajú iba tie vykričané hviezdy, ktoré všade, kam sa pohnú, priťahujú pozornosť na seba," skonštatoval spevák, ktorý má na svojom konte aj zopár hereckých úloh.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu