Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Bude to rýchly rozvod?

Tom Cruise a Katie Holmes sa už vraj stihli aj zasnúbiť Zobraziť galériu (15)
Tom Cruise a Katie Holmes sa už vraj stihli aj zasnúbiť

LOS ANGELES - Z tejto úlohy Tom Cruise (42) akosi vypadáva. Stále hovorí o svojej láske ku Katie Holmes (26), no jeho patetickým výlevom verí čoraz menej ľudí. Tom a jeho nedávne rozpaky vyvolávajúce vystúpenie v šou Oprah Winfrey sa už stalo terčom verejného posmechu.

"Ľubim túto ženu. Táto žena je taká vzrušujúca!" rozplýval sa slávny hosť populárnej moderátorky Oprah Winfrey. Domnieval sa, že ho budú brať vážnejšie, ak si pri tom kľakne na kolená, alebo ak pred zrakom celého sveta vyskočí na pohovku.

Avšak tieto jeho slová, zopakované pred bohatými účastníkmi víkendovej dobročinnej akcie v New Yorku, mali už účinok dobrého vtipu. Celá sála sa smiala, keď televízne moderátorky Tina Fey a Amy Poehler napodobňovali "zaľúbeného" Toma. Možno aj hollywoodsky herec a jeho mladá priateľka cítia, že Tom to akosi "prepálil".

Podľa amerického denníka The New York Post sa preto poponáhľali oznámiť svetu, že sa zasnúbili, hoci zásnubné prstene ešte nemajú. Katie sa už vraj presťahovala k Tomovi a aby mu dokázala, že jej srdce patrí iba jemu, prekonvertovala na snúbencovu "vieru" - scientológiu.

Väčšina ľudí už Tomovi neverí, no všetci sa zhodujú v tom, že jeho vzťah sa rozvíja úctyhodnou rýchlosťou. Veď Tom a Katie sa zoznámili iba pred mesiacom, a už majú za sebou hodný kus cesty...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu