Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Cruise a Holmesová: Rímska fraška?

Tom Cruise a Katie Holmes Zobraziť galériu (5)
Tom Cruise a Katie Holmes

RÍM - Iba prednedávnom sa svet dozvedel, že miláčik žien Tom Cruise (42) si našiel novú lásku - herečku Katie Holmes (26). Napriek romantickému výletu do Ríma však americké médiá jednohlasne tvrdia: Pozor, je to len divadlo!

Do Večného mesta pricestoval pár počas minulého týždňa. Spoločný hotelový apartmán vyzdobený stovkami ruží, romantické prechádzky mestom, úsmevy a objatia - všetko naoko nasvedčuje tomu, že Tom je do Katie zaľúbený až po uši. Americké médiá napriek tomu poukázali na niekoľko faktov, ktoré naznačujú, že celá "šou" má poslúžiť len na opätovné získanie Tomovej popularity.

Nové vzťahy medzi hercami totiž väčšinou začínajú v tajnosti podľa osvedčeného klišé: pár usilovne uteká pred fotografmi a ich hovorca vzťah usilovne popiera. Tomov nový vzťah však jeho agentka a zároveň sestra Lee Anne DeVette oznámila ešte v deň, keď sa v Ríme ukázali svetu v spoločnom objatí.

Ďalším dôvodom vzbudzujúcim pochybnosti je, že Tomove filmy už neprinášajú také zisky, ako v 90. rokoch. Tom je z minulosti tiež známy tým, že sa často "zaľúbi" do svojich filmových partneriek. Bývalú manželku Nicole Kidman si zobral po nakrútení Dní hromu, po dokončení filmu Vanilla Sky v roku 2001 zas začal chodiť s Penelope Cruz. V jeho najnovšom projekte Vojna svetov však hrá po boku jedenásťročnej Dakoty Fanning, ktorej vek akúkoľvek prípadnú romancu s hercom vylučuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu