Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

S rukou medzi prsiami: Kate, čo si toľko šmátraš vo výstrihu?!

Kate Beckinsale si pred paparazzmi šmátrala rukou vo výstrihu Zobraziť galériu (7)
Kate Beckinsale si pred paparazzmi šmátrala rukou vo výstrihu

CANNES – Krásna a bez zábran! Zdá sa, že anglickú herečku Kate Beckinsale (36) nevyvedie z miery naozaj žiadna nepríjemnosť. Hoci bola vždy za distingovanú dámu, vo štvrtok večer prekvapení paparazzi len dvíhali obočie – očarujúca hviezda si pred nimi doslova prehrabávala dekolt!

63. ročník medzinárodného filmového festivalu je bohatší o ďalší pikantný okamih! Postarala sa oň britská rodáčka, ktorá je počas sviatočných dní filmu v Cannes poctená funkciou porotkyne. Viac ako touto čestnou úlohou však na juhu Francúzska doteraz zaujala predovšetkým svojimi dlhými nohami v luxusných róbach. A najnovšie aj úsmevným faux-pas!

Kate uprostred týždňa zažiarila v asymetrickej róbe vykladanej množstvom lesklých kamienkov a s objemným spoločenským účesom. Imidž hereckej divy doplnila len jednoduchými šperkmi v podobe výraznejšieho prsteňa a visiacich náušníc. Práve tie sa stali dôvodom šteklivého trapasu, ktorým britská kráska pobavila fotografov. Pravá náušnica sa jej totiž z ničoho nič odopla a skĺzla rovno medzi prsia. Kate sa tým však nenechala rozladiť a kvôli šperku doslova zalovila vo výstrihu!

Počas benefičného galavečera určeného na pomoc ľuďom trpiacim AIDS sa pod jednou strechou zišlo naozaj úctyhodné množstvo známych tvárí. Nechýbali áčkové herecké hviezdy ako Jennifer Lopez, Mischa Barton, Russell Crowe, či Diane Krueger. Zo sveta modelingu sa blysli krásavice Naomi Campbell a česká krajanka Karolína Kurková. Medzi neodmysliteľný inventár charitatívneho podujatia sa aj tentoraz zaradila Paris Hilton spolu so švédskou sexbombou Victoriou Silvstedt.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu