Pondelok14. október 2024, meniny má Boris, zajtra Terézia, Tereza

Šokujúce špekulácie o Putinovom zdraví: Mal mŕtvicu? VIDEO z Turkménska by to mohlo potvrdzovať

Video podnecuje špekulácie o zdraví Vladimira Putina.
Video podnecuje špekulácie o zdraví Vladimira Putina. (Zdroj: X)

AŠKABAT - Zdravie Vladimira Putina opäť vyvoláva kontroverzie. Počas návštevy Turkménska sa šéf Kremľa zdal byť všelijaký, len nie fit. Dorazil na stretnutie so stuhnutou rukou. Internet už špekuluje o mozgovej príhode.

Pred vyše dvoma rokmi, 24. februára 2022, sa začala invázia ruských vojsk na Ukrajinu. Odvtedy ruská agresívna vojna, ktorú spustil Vladimir Putin, pokračovala s narastajúcou závažnosťou. Sám Putin sa vraj na začiatku vojny čoraz viac bál. Ruský prezident cestuje do zahraničia len zriedka. Nové zábery ukazujúce Putina počas jeho návštevy Turkménska objasňujú, prečo sa vodca Kremľa už len zriedka objavuje na verejnosti.

archívne video

Video obsahuje unikátne zábery z prvých dní bojov v ruskej Kurskej oblasti, ako aj videá, ktoré natočili operátori mediálnych centier, ktorí ako prví z médií navštívili ruské územie. (Zdroj: Facebook/ General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Nie je len strach z možného útoku, ktorý bráni Putinovi cestovať do zahraničia. Rozhodujúcu úlohu pri jeho rozhodnutí necestovať na dlhé vzdialenosti mohli zohrať aj zdravotné aspekty. Každé vystúpenie a každý Putinov prejav je analyzovaný do najmenších detailov. Stalo sa tak aj počas jeho nedávnej návštevy Turkménska. Putin sa pôvodne prišiel stretnúť s prezidentom krajiny Serdarom Berdimuhamedowom a potom „diskutovať o situácii na Blízkom východe“ s iránskym prezidentom Masúdom Pezeškjánom.

Bývalý námestník ukrajinského ministra vnútra Anton Geraščenko o stretnutí povedal v príspevku zverejnenom na tému „Čo najskôr ešte viac zintenzívniť eskaláciu a ovplyvniť výsledky volieb v USA“. Zverejnil aj video, na ktorom je vidieť, ako Putin prichádza do Turkménska.

Galéria: Putin hrá hokej

Putin akoby kríval do paláca s ovisnutou rukou

Takmer 13-sekundový záznam podnecuje aj špekulácie o Putinovom zdraví. Klip ukazuje, ako Putin prichádza do paláca v Ašchabade, hlavnom meste Turkménska. Vladimir Putin sa však nezdal byť obzvlášť fit. Namiesto toho sa Putinova pravá strana tela javí výrazne tuhšia ako ľavá. Zatiaľ čo jeho ľavá ruka sa pri chôdzi normálne hojdá, pravá ruka visí dole takmer nehybne. Zároveň to vyzerá, že Putin kríva, za čo môže zrejme jeho stuhnutá ruka. "Aha, a všimnite si Putinovu pravú ruku. Je o tom toľko teórií," komentuje scény Geraščenko.

Používatelia internetu špekulujú, že šéf Kremľa dostal mozgovú príhodu

A na internete sa už veľa špekuluje o Putinovom vzhľade. Toto hovoria komentáre na X, okrem iného:

  • „Čo má s pravou rukou?“ pýta sa jeden používateľ.
  • "Vyzerá to, že dostal mŕtvicu," hovorí ďalší pozorovateľ ešte jasnejšie.
  • "Putin je masový vrah. Nikto sa nestará o jeho ruku. Mala by byť odrezaná," ​​kričal ďalší.

Samotný Putin sa k fámam o jeho údajne zlom zdravotnom stave zatiaľ nevyjadril. Nedávno Kremeľ opakovane oznámil, že Putin je vo výbornom zdravotnom stave. Ale je to skutočne pravda? Momentálne to vie len Vladimir Putin.

Viac o téme: ZdravieVladimir PutinTurkménsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu