Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Vražda ako z hororu: Dcéra matke odrezala hlavu! Potom jej telo uvarila

Torilena Fieldsová (32) po zatknutí
Torilena Fieldsová (32) po zatknutí (Zdroj: Bourbon County Jail)

WASHINGTON - Pozor, tento prípad nie je pre slabé povahy. Vražda ako z hororového filmu sa odohrala v Kentucky v USA. 32-ročná dcéra matka sťala hlavu a potom jej telo uvarila.

Prípad sa odohral v obci s 300 obyvateľmi s názvom Mount Olivet, ktorá sa nachádza uprostred ničoho v Kentucky. Roztrúsené domy pozdĺž cesty, ktorá vedie cez husté lesy – scéna ako z hororu.

archívne video

Rodina poškodených v kauze brutálnej vraždy Patrície si pýta 100-tisíc eur (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

K zásahu v tejto pustatine boli policajti privolaní 9. októbra 2024. Zrejme ani v najhoršom sne si nepredstavovali hrôzu, ktorá ich na pozemku rodiny Fieldsovcov čaká.

Až po dvanásťhodinovej vojne nervov sa polícii podarilo Torilenu Fieldsovú (32) dostať z domu. Musel byť použitý aj slzotvorný plyn. Žena sa potom objavila celá od krvi.

Podľa správ miestnych médií žena zavraždila a rozštvrtila svoju matku Trudy Fieldsovú (†68). Na dvore a v dome ležali telesné pozostatky. Vyšetrovatelia tam dokonca našli časti tela v nerezovom hrnci na varenie, ktorého obsah bol ešte teplý.

Policajtov zalarmoval neznámy muž. V tú stredu mal na pozemku pracovať. Keď nikto neodpovedal na klopanie, obišiel dom. Najprv Američan uvidel vlasy, potom krvavý matrac a nakoniec rozštvrtenú mŕtvolu. Okamžite zavolal núdzovú linku.

Počas svojej výpovede muž povedal, že Torilena Fieldsová už deň predtým pôsobila zvláštnym dojmom: "Vyzerala prekliato a bola mimoriadne agresívna."

Žena v súčasnosti sedí vo väzení v okrese Bourbon. Doposiaľ ju obvinili len z odporu štátnej moci, znesväcovania mŕtvol a manipulácie s dôkazmi. Krátko na to však bude pravdepodobne nasledovať obvinenie z vraždy.

V Kentucky je trest smrti možný, ale je pozastavený. Naposledy bol človek popravený v roku 2008. Pitva teraz objasní, ako bola Trudy Fieldsová zavraždená.

Viac o téme: MatkaVraždaKentuckyDcéra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu