Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Čo čaká celebrity v roku 2008?

MARIANNA ĎURIANOVÁ Zobraziť galériu (10)
MARIANNA ĎURIANOVÁ

BRATISLAVA - Čo ich čaká a neminie? Chcete dozvedieť, aký budú mať celebrity nadchádzajúci rok? Nový Čas pre vás pripravil horoskop tých momentálne najvychytenejších prominentov.

Ako to dopadne so vzťahom Štefana Skrúcaného a Dominiky Lukáčovej a ako si s tvrdým svetom šoubiznisu poradí tretia SuperStar Vierka Berkyová? Podľa výpočtov a kariet veštice Ines bude mať Nový Čas o čom písať aj v roku 2008!

MARIANNA ĎURIANOVÁ (30) – VODNÁR

Slečnu Ďurianovú nečaká veľmi dobrý rok, najmä v lete ju nečaká nič príjemné. Nebude sa je dariť v zamestnaní a mierne sa jej pohorší aj v oblasti financií. Prídu jej však do cesty rôzne nové projekty, ktoré by mala prijať. Vzťah s Honzíkom je pre ňu negatívny, pretože ju nikam neposúval a oberal ju o energiu, takže by túto kapitolu svojho života mala úplne uzavrieť a nemala by ju otvárať ani v budúcom roku.

Čo čaká celebrity v
Zobraziť galériu (10)

JAN NOVOTNÝ (30) - LEV

Honzík je vo veľmi silnom vybračnom čísle. Budúci rok sa mu veľmi polepší v oblasti financií, mal by dostať viacero ponúk, výhodných pre jeho biznis. Čo sa týka vzťahu,v jeho živote sa počas roka objavia ďalšie tri či štyri ženy. Bude to teda rok plný vášne, ale Honzík sa zatiaľ zrejme neusadí. Okolo jeho osoby bude už však menej medializáce, ako bol doposiaľ zvyknutý.




Čo čaká celebrity v
Zobraziť galériu (10)

LUCIA OLEŠOVÁ (19) - VÁHY

Veľmi sa túži presadiť a celý budúci rok sa o kariérny posun bude snažiť. Rok 2008 bude pre Luciu veľmi ťažký, druhá polovica roka by však mala byť o niečo lepšia. To, čo nádejnú speváčku brzdí a brzdiť bude sú aférky s rôznymi vplyvnými mužmi, ktoré jej skôr ubližujú, ako pomáhajú.




Čo čaká celebrity v
Zobraziť galériu (10)

ANETA PARIŠKOVÁ-DOČEKALOVÁ (34) - BLÍŽENCI

Celý budúci rok by sam niesť v duchu rodinnej pohody. Je stým zrejme spojené jej súčasné tehotenstvo. Moderátorka sa bude teda tešiť z bábätka. Nová etapa jej života Anetu naplní spokojnosťou, ale pozor, v lete sa v jej manželstve objavia nezhody a problémy, ktoré by však mala zvládnuť. Všetko záleží na jej vnútornej sile.




Čo čaká celebrity v
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Peter Frolo)

ANDY KRAUS (40) - RAK

Ten veru neurobí dobre, ak sa rozdelí so svojim hereckým partnerom Petrom Marcinom. Ani jeden z tejto dvojice nemá príliš veľkú šancu na úspech, pokiaľ sa o to budú pokúšať sám za seba. Projekty, do ktorých sa púšťa nebudú extra veľkým trhákom a čoskoro oľutuje, že sa s Marcinom rozdelil. A pozor na pletky na pracovisku!


Čo čaká celebrity v
Zobraziť galériu (10)

PETER MARCIN (41) - BARAN

Nebol to jeho nápad deliť sa, ale doplatí na to aj on. Petrovi sa bude pracovne dariť o niečo viac ako Andymu, ale nebude to tiež nič veľkolepé. Obaja by mali svoje rozhodnutie oddeliť sa prehodnotiť. Peter by si ma dať pozor na nervozitu, ktorú bude vnášať aj do rodinného kruhu a nezanedbávať preventívne prehliadky, pretože už nemá 25!




Čo čaká celebrity v
Zobraziť galériu (10)

VIERKA BERKYOVÁ (16) - RYBY

Tak rýchlo ako jej hviezda zažiarila, môže aj zhasnúť. Na povrch vyplávu nové fakty z jej súkromného života, ktoré jej kariéru negatívne ovplyvnia. Začiatok roka bude pre Vierku veľmi pozitívny, no v druhej polovici roka sa môže stať, že sa na ňu začne zabúdať, ak nepríde s niečím zaujímavým. S tým je spojená aj veľká psychická záťaž a obavy z neúspechu.




Čo čaká celebrity v
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Nový Čas)

ADELA BANÁŠOVÁ (27) - VÁHY

Celý rok bude mať veľmi veľa práce. Bude to však pre obľúbenú moderátorku negatívny rok. Možný je dokonca rozchod s Tomášom Bezdedom a finančné straty. Dokonca jej hrozia isté zdravotné komplikácie. Mala by zmierniť pracovné tempo a viesť pokojnejší život. Najmä obdobie jar a leto budú pre slečnu Banášovú veľmi nepríjemné.




Čo čaká celebrity v
Zobraziť galériu (10)

ZUZANA TLUČKOVÁ (45) - VODNÁR

Hviezdy hovoria, že sa jej bude dariť finančne, no celý rok bude mať pokazený rozvodom, ktorý ju zrejme v prvej polovici roka neminie. Mala by si však uvedomiť, že ju to duševne veľmi odbremení a malo by jej v podstate odľahnúť a začať novú, možno lepšiu kapitolu života. Treba si dať pozor na zdravie, najmä v letných mesiacoch.




Čo čaká celebrity v
Zobraziť galériu (10)

ŠTEFAN SKRÚCANÝ (47) - BARAN

Podobne ako jeho bývalej partnerke Zuzane, sa mu bude dariť finančne. No mal by však prehodnotiť svoj vzťah s Dominikou Lukáčovou, ktorý podľa hviezd nemá budúcnosť. Zrejme sa nevyhnú rozchodu a ocitnú sa na akejsi citovej hojdačke. Do jeho života vstúpi iná žena, ktorá však môže slúžiť len ako náplať na boľavú ranu.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu