Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Zaharu počali pri znásilnení

Zahara bola nechceným dieťaťom, mala však šťastie. Skončila u Angeliny.
Zahara bola nechceným dieťaťom, mala však šťastie. Skončila u Angeliny. (Zdroj: keystone)

AWASA - Dvojročná Zahara, ktorú si adoptovali Angelina Jolie a Brad Pitt, bola nechceným dieťaťom a takmer zomrela. Aspoň tak to tvrdí jej skutočná matka Mentwabe Dawit z etiópskeho mesta Awasa.

Mentwabe znásilnil v roku 2004 neznámy muž v Awase. „Vytiahol dýku, zakryl mi ústa, aby som nemohla kričať. Potom ma znásilnil a zmizol,“ opísala Mentwabe hrozný zážitok. O znásilnení nikomu nehovorila, keď jej však neskôr začalo rásť brucho, zdôverila sa matke. „Moja matka bola chápavá a upokojila ma,“ uviedla Mentwabe. Keď sa jej narodila dcérka, pomenoval ju Yemsrach, čo v amharčine znamená dobrá správa.

Neskôr však zistila, že ju nemôže uživiť. „Moje dieťa bolo na pokraji smrti. Bolo podvyživené a nevládalo už ani plakať. Bola som zúfalá a rozhodla som sa ujsť, aby som ju nevidela zomierať,“ priznala so slzami v očiach 24-ročná žena. Jej mama po nej dlho pátrala a malú Yemsrach napokon dala na adopciu.

Mentwabe tvrdí, že kvôli svojej dcérke je dnes šťastná. Poprela správy, že by nesúhlasila s adopciou. „Moja dcérka je šťastná bytosť, keď ju adoptovala tá svetoznáma dáma. Želám im obom len to najlepšie,“ uzavrela Mentwabe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu