Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Angelina Jolie si Zaharu adoptovala legálne

Angelina s adoptovanou dcérkou Zaharou Zobraziť galériu (20)
Angelina s adoptovanou dcérkou Zaharou

LOS ANGELES - Herečka Angelina Jolie si podľa slov riaditeľa agentúry pre vybavovanie adopcií osvojila etiópske dievča Zaharu legálne. "Všetky reči boli len mediálnym ťahom neetickej žurnalistiky," povedal doktor Tsegaye Berhe.

Nedávne správy priniesli informácie o žene, ktorá tvrdila, že je biologickou mamou 2-ročnej Zahary a chce ju späť. V čase procesu adopcie však poslala Zaharina stará mama list súdu, v ktorom tvrdila, že mama Zahary je mŕtva. Súd V Addis Abeba ho preštudoval a až potom adopciu povolil.

"Stará mama podala súdu 3 svedectvá, ktoré potvrdzujú, že Zaharina mama skutočne zomrela a otec je neznámy," povedal Berhe. Súd taktiež pred adopciou zisťoval sociálne postavenie hercov Angeliny Jolie a Brada Pitta. "Adopcia bola legálna a je neodvolateľná," ukončil Berhe.

V roku 2002 si Jolie adoptovala jej prvé dieťa Maddoxa z Kambodže a o tri roky malú Zaharu. Pitt sa neskôr stal adoptívnym otcom oboch detí. O rok neskôr sa páru narodila biologická dcéra Shiloh Nouvel. V marci tohto roku si adoptovali zatiaľ posledné dieťa, vietnamského chlapca s menom Pax Thien. Informoval o tom spravodajský server www.bbc.co.uk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu