Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

O adoptívnu dcéru Angeliny bojuje biologická matka

Zaharina biologická matka chce dcéru späť. Zobraziť galériu (10)
Zaharina biologická matka chce dcéru späť.

LOS ANGELES – Angelina Jolie a Brad Pitt zažívajú podobný stres ako Madonna pred rokom. Ich adoptívnu dcéru Zaharu totiž chce jej údajná biologická matka. Keď si Angelina dievčatko pred dvomi rokmi brala z etiópskeho sirotinca, nikto nepochyboval, že rodičia sa podvyživené dieťa nezaujímajú.

Teraz sa však istá Mentewab Dawit Lebisová k Zahare hlási a chce ju získať späť.

„Keď nejaký člen rodiny príde a nechá dieťa v sirotinci a potom ju chce matka naspäť, môžete tvrdiť, že tá osoba nerozumela presne, že ich dieťa odíde navždy,“ povedala časopisu In Touch Weekly doktorka Jerri Jenistová, americká špecialistka na adopciu zo zahraničia.

„Chcem, aby sa moja dcéra vrátila domov a videla, odkiaľ pochádza. Jej stará mama a ja sme sa veľmi snažili, aby sme ju vychovali a ja chcem, aby sa vrátila domov a získala znovu svoju identitu,“ vyhlásila Lebisová, Zaharina údajná biologická matka.

Rodina dievčatka tvrdí, že ju úradníci zo sirotinca oklamali, pretože im tvrdili, že Zaharu budú môcť aj naďalej navštevovať. Brad a Angelina by vraj o dieťa prísť nemuseli, ak budú s príbuznými svojej adoptívnej dcéry udržiavať kontakt a často Etiópiu navštevovať.

„Keď si vzali dieťa, prestali s nami udržiavať kontakt. Nič nám o nej nepovedali,“ sťažuje sa Zaharina teta. Jenistová však tvrdí, že aj keby Lebisová získala dostatok peňazí na vyplatenie Zahary, zákony budú stáť na strane Angeliny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu