Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

VIDEO Z policajnej naháňačky sa stala komédia: Podozrivý sa vynoril zo smetiaku úplne nahí! Keď zistíte prečo...

(Zdroj: YouTube/fox13seattle)

WASHINGTON – Muž obvinený z krádeže auta šokoval policajtov. Najprv sa pred nimi pokúšal utiecť, potom sa ukryl do odpadkového koša v jednom z dvorov. To, čo mužov zákona šokovalo najviac, však bolo mužovo oblečenie. Keď totiž vyliezal z odpadkového koša, na sebe nemal vôbec nič.

Muž si myslel, že môže uniknúť polícii tým, že skočí do odpadkového koša. V šokujúcom videu sa však ukázalo, že sa mýlil. Nemenovaného muža zastavili policajti, keď šoféroval podozrivé vozidlo v meste Frederickson v americkom Washingtone, informuje Fox 8. Po zastavení okamžite vybehol z auta a začal unikať pred políciou. Dokonca preskočil aj niekoľko plotov. Muži zákona sa však tak rýchlo nevzdali a priviedli psa Bronca, ktorý má skúsenosti s pátraním po zločincoch.

Pes naviedol policajtov k modrému odpadkovému košu na jednom z dvorov. Keď jeden z policajtov zodvihol veko, vo vnútri objavil podozrivého. Vo videu počuť policajtov, ako muža žiadajú, aby vyšiel von. „Hej, kamoško, hneď odtiaľ vylez, inak ťa pohryzie pes,“ povedal jeden z policajtov. Kým pes stále štekal, muž napokon z koša vyliezol. Následne zodvihol ruky nad hlavu. Políciu však najviac šokovalo to, že muž bol úplne nahý, pretože v aute bol ešte oblečený.

Polícia vzala muža do väzby. „Podozrivý sa pokúšal vyhnúť orgánom činným v trestnom konaní, kým sa nestretol s Broncom,“ uviedlo oddelenie. „Mal na sebe len Adamovo rúcho, nakoniec urobil dobré rozhodnutie a vzdal sa našim policajtom,“ dodalo. Polícia neskôr zistila, že na muža je vydaných aj niekoľko zatykačov. Už čoskoro sa preto postaví pred súd.

Viac o téme: NaháňačkaNahý mužPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu