Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Exmanžel českej modelky Šeredovej sa OŽENIL: Veľkolepá SVADBA so ženou, ktorá im ROZBILA rodinu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram AŠ/GB)

TOSKÁNSKO - Česká modelka Alena Šeredová (46) si pred 10 rokmi prešla náročným obdobím. Jej manžel, taliansky gólman Gigi Buffon (46 jej totiž začal zahýbať s televíznou reportérkou Ilariou D'Amico (51). Fotky, ako si ju berie na hotel vtedy obleteli všetky médiá... No a v sobotu si ju zobral za ženu. Svoje áno si povedali pred 250 hosťami!

Galéria: Alena Šeredová

Láska dvojice začala ešte v čase, keď bol Gigi ženatý s Alenou Šeredovou. Vzplanula priamo v televíznom štúdiu, kde ho reportérka spovedala, následne si začali písať sms-ky a románik bol na svete. Na svetlo sveta sa dostal po tom, čo taliansky časopis Chi zverejnil fotografie, ako si Gigi vedie brunetku na hotel. A to znamenalo koniec pre jeho manželstvo s Alenou. 

Dlho však za Gigim nesmútila a čoskoro našla lásku v náručí miliardára Alessandra Nasiho, ktorého si vlani vzala za muža... No a teraz prišiel rad aj na Gigiho a Ilariu D'Amico. Dvojica svoj vzťah zoficiálnila v romantickom prostredí severozápadného Toskánska, v obklopení hôr a prekrásnych výhľadov na more. 

Oslavy ich lásky sa zúčastnilo dokopy 250 hostí, najmä osobností z futbalového sveta, ale aj zo zábavného priemyslu. Svedkyňou nevesty bola napríklad Monica Bellucci, ktorá na svadbu dorazila v spoločnosti partnera Tima Bartona. Nechýbal ani syn novomanželov Leopoldo, ktorý sa narodil v roku 2016 a jeho starší bratia David a Louis, ktorých má Gigi so Šeredovou.

Viac o téme: Alena ŠeredováGigi Buffon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu