Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Stane sa Slovenka najkrajšou študentkou sveta?

Barbora Blažková študuje na Filozofickej fakulte v Trnave. Zobraziť galériu (5)
Barbora Blažková študuje na Filozofickej fakulte v Trnave.

BREZOVÁ POD BRADLOM - Krásna Slovenka z Brezovej pod Bradlom Barbora Blažková (22) bojuje v Kórei o titul World Miss University. Do zahraničia odišla pred pár dňami a do kufra si pribalila aj skalu veľkosti tehly. Požadujú to totiž organizátori súťaže. Finálový večer sa uskutoční 1. novembra a za Barboru môžu ľudia hlasovať aj na internete.

Na súťaži súperia desiatky krásnych dievčat zo všetkých kútov sveta. „Tie skaly z krajiny, odkiaľ pochádzajú, majú byť symbolom svetového mieru. Tak sme pred súťažou s Barborkou spoločne behali po lese a hľadali vhodný kameň. Potom ho zbalila do batožiny a ťahala sa s ním do Kórey,“ povedal jej priateľ Tomaš Likavský. Barbora išla na súťaž skôr zo zvedavosti. „Má iné priority. U nej je na prvom mieste škola, študuje na filozofickej fakulte, modeling je skôr jej koníček,“ dodal Likavský. Podľa neho má kráska s výškou 1,79 cm a s klasickými mierami 90 – 60 - 90 cm aj iné záľuby. „Je šachistka, hráva aj súťažne,“ dodal.

HLASUJTE ZA BARBORU!

Stane sa Slovenka najkrajšou
Zobraziť galériu (5)

Stane sa Slovenka najkrajšou
Zobraziť galériu (5)

Češka Simona Rolníková

Slovenka Barbora Blažková



Hlasovať za Barboru Blažkovú môžete do 31. októbra TU >> . Nájdete tu aj priebežné poradie krások z univerzít z celého sveta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu