Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Žembová a Dúbravský: Sú v ohrození!

Natália Žembová a Jozef Dúbravský tvoria moderátorský pár od začiatku septembra.
Natália Žembová a Jozef Dúbravský tvoria moderátorský pár od začiatku septembra.

BRATISLAVA - Po necelých dvoch mesiacoch na obrazovke možno skončia! Zotrvanie tretieho moderátorského páru Natálie Žembovej (33) a Jozefa Dúbravského (43) v hlavnom spravodajstve je neisté! Vedenie STV totiž v týchto dňoch rozhoduje o jeho ďalšom osude.

Dúbravský, ktorý len nedávno prestúpil z Markízy do verejnoprávnej televízie, už možno tento krok oľutoval! Jeho lukratívny flek v Správach STV je totiž ohrozený. Čistky, ktoré sa dotknú mnohých televíznych formátov a známych tvárí STV, totiž zasiahnu aj moderátorov hlavného spravodajstva. „Nebola som dlhšie v práci a neviem o žiadnych zmenách. Preto sa k nim nemôžem vyjadriť!“ povedala Žembová.

Zdroj z STV však Novému Času potvrdil, že momentálne sa robia analýzy, na základe ktorých sa rozhodne, či a ako sa zmenia moderátorské dvojice. Najviac to majú údajne nahnuté práve Žembová a Dúbravský, ktorých buď STV stiahne úplne, alebo jedného z nich vymení. „Momentálne je predčasné vyjadrovať sa k obsadeniu moderátorských dvojíc spravodajstva,“ povedal PR manažér Jozef Gogola. Konečný verdikt by malo vedenie vyrieknuť začiatkom novembra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu