Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Eva Longoria a Tony Parker: Manželstvo potvrdené aj v kostole

Fotografi videli svadobný pár len na niekoľko krátkych okamihov Zobraziť galériu (8)
Fotografi videli svadobný pár len na niekoľko krátkych okamihov (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Francúzsky basketbalista v službách tímu NBA San Antonio Spurs Tony Parker a populárna americká herečka mexického pôvodu Eva Longoriová známa z televízneho seriálu Zúfalé manželky uzavreli v sobotu manželstvo.

Obrad sa konal v kostole Saint-Germain-l'Auxerrois zo 17. storočia, ktorý susedí s múzeum Louvre v centre Paríža. Stalo sa tak jeden deň po tom, ako pár sa prominentná dvojica zosobášila na radnici. Uzavretie manželského zväzku hviezdneho páru dostalo od bulvárnej tlače prívlastok "svadba roka". Podľa zákulisných informácií by sa na svadbe mali zúčastniť hviezdy koncertných pódií i filmového plátna.

Chýbať by nemali Michael Douglas, Catherine Zeta-Jonesová, Jamie Foxx, Lionel Richie, Sting či Victoria Beckhamová. Súkromné lietadlo v štvrtok priviezlo aj ďalšie hviezdy seriálu Zúfalé manželky - Teri Hatcherovú, Felicity Huffmanovú a Nicolette Sheridanovú. Bezpečnostné zložky predpokladajú hladký priebeh akcie, podobne ako to bolo v piatok. Na civilnom sobáši sa zúčastnilo asi 40 pozvaných hostí vrátanie niekoľkých hviezd NBA, nechýbala ani čerstvá posila futbalového tímu FC Barcelona Thierry Henry.

Vyše sto policajtov postavilo železné bariéry, spoza ktorých sa prizeralo aj niekoľko stoviek zvedavcov. "Som najšťastnejší muž na svete," povedal hráč tímu San Antonio Spurs. Dvadsaťpäťročný belgický rodák William Anthony "Tony" Parker je trojnásobným šampiónom NBA. Svoj posledný prsteň pre víťaza NBA získal v uplynulej sezóne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu