Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Česká hviezda 2 mesiace po chladnokrvnom ÚTOKU: Zošrobovaná ČEĽUSŤ, ale... Šokujúce slová!

(Zdroj: Instagram MN)

PRAHA - Pred dvomi mesiacmi českým šoubiznisom rezonoval chladnokrvný útok na obľúbeného speváka Miraia Navrátila (32). Ten bol napadnutý na koncerte Eda Sheerena v Hradci Králové a skončil so zlámanou čeľusťou. No náročnej operácii sa postupne vracia späť do práce... A svojimi slovami šokuje!

Obľúbený spevák Mirai Navrátil sa stal obeťou agresívneho útoku. České médiá prišli s informáciou, že v podguráženom stave balil zadané dievča a neodradilo ho ani niekoľkonásobné upozornenie od jej priateľa. Ten potom vytočený vytiahol kovový boxer a hudobníka nim udrel do tváre. Výsledok? Zlámaná čeľusť, kus titánu a pár skrutiek v ústach.

Od útoku uplynuli už dva mesiace a hudobník sa pomaly vracia späť do práce. Ako ambasádor sa zúčastnil aj pochodu slováckými vinohradmi v okolí Hodonína. A svojimi slovami mnohých šokoval. „Cítim sa absolútne skvelo. Myslím, že je to lepšie než predtým,“ prezradil pre ShowTime. Útok si v konečnom dôsledku nevie vynachváliť. 

Dva mesiace PN-ky totiž využil k štúdiu na letecké skúšky. „Keby sa celá tá vec nestala, nedostal by som sa k tomu. Všetko zlé je na niečo dobré,“ dodal. Čo presne bolo dôvodom útoku, zatiaľ hudobník prezradiť nechce... No na pravú mieru uviedol aspoň jednu vec. „Každý sa ma pýta, či pri kontrole na letisku pípam. Tak nie. Titán, ktorý lekári použili, na detektory nereaguje.“

Viac o téme: Mirai Navrátil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu