Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Ordinácia po slovensky

Objaví sa v slovenskej Ordinácii v ružovej záhrade aj Daniela Šinkorová? Zobraziť galériu (10)
Objaví sa v slovenskej Ordinácii v ružovej záhrade aj Daniela Šinkorová?

BRATISLAVA - Seriál z prostredia gynekologickej ambulancie Ordinace v růžové zahrade, ktorý od septembra 2005 vysiela televízia Nova, láme v Čechách rekordy sledovanosti.

Každý diel si pozrie až dva a pol milióna divákov. Nečudo, že oň prejavila záujem aj Markíza. Nechce však odkúpiť český seriál, ale rokuje o získaní pôvodnej britskej licencie, na základe ktorej nakrúti tento seriál so slovenskými hercami. „Robíme všetko tak, ako by sme kúpili anglický seriál. Našich hercov obsadíme preto, lebo z neho chceme urobiť pôvodný slovenský seriál,“ vysvetľuje hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová s tým, že prvý diel by sa na obrazovkách Markízy mal objaviť už v roku 2007.

Konkrétne mená hercov však zatiaľ tají. Ktovie, či sa medzi nimi objaví aj Daniela Šinkorová (33), herečka pochádzajúca zo Slovenska, ktorá hrá v českej verzii jednu z hlavných úloh. Prijala by ponuku aj v slovenskej mutácii? „ Jednoznačne áno a veľmi rada,“ hovorí krásna herečka. Ostáva dúfať, že televízia Markíza bude mať s týmto seriálom rovnaký úspech ako Nova.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu