Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Stano Dančiak: Zahrá si slepca

Stana Dančiaka ponuka hrať v seriáli veľmi potešila a povzbudila.
Stana Dančiaka ponuka hrať v seriáli veľmi potešila a povzbudila.

BRATISLAVA - Dostal ponuku šitú na mieru! Slovenský herec Stano Dančiak (64) sa objaví v novom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, ktorý bude vysielať TV Markíza.

To, že už viac ako dva roky má problémy so zrakom, mu však v tomto prípade vôbec neuberie z kvality hereckého výkonu. Dančiak bude totiž hrať slepého. Nik iný by to v súčasnosti „nezahral“ lepšie ako Stano... I keď, určite by s ním nikto nemenil.

Ostrieľaný herec si v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade zahrá postavu Milana Pokorného, ktorý je po operácii očí, a nie je isté, či ešte bude niekedy vidieť. Manželka Kveta (Božidara Turzonovová) jeho stav zle znáša, no on napriek všetkému srší optimizmom a iróniou. Presne ako v skutočnom živote Stana Dančiaka!

„Nechcem sa tomu poddať, to by bol môj koniec,“ priznal v nejednom rozhovore pre médiá známy herec. Iba divadlo ho vraj drží nad vodou. A teraz, keď dostal ponuku hrať v seriáli, ktorý v Čechách žne jeden úspech za druhým, sa mu možno konečne, aspoň zo psychickej stránky, uľaví ešte viac. Veď okrem toho, že si zarobí peniaze navyše, ktoré, ako sám priznal, veľmi potrebuje, pretože spláca úver, je preňho uľahčujúce aj to, že postava, ktorú hrá, mu je šitá na mieru.

„Tvorcovia sa pri profilovaní postavy inšpirovali priamo Dančiakovým životom. Budú kopírovať jeho zdravotný stav. Ak sa zlepší, bude to vidieť aj v seriáli,“ potvrdzuje Narcis Liptáková z PR oddelenia TV Markíza. Aj typovo sa rola slepého Milana Pokorného Stanovi Dančiakovi hodí. Veď aj on zvláda svoj „krutý osud“ s jemným humorom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu