Sobota14. september 2024, meniny má Ľudomil, Radka, zajtra Jolana

Šokujúce zábery: Ruský turista sa pokúsil znásilniť kravu, zachraňovať ho musela miestna polícia!

Ruský turista sa pokúšal mať s kravou sexuálny styk, zachránila ho miestna polícia
Ruský turista sa pokúšal mať s kravou sexuálny styk, zachránila ho miestna polícia (Zdroj: X/@ThePossumZombie)

BANGKOK – Sociálnymi sieťami sa šíri šokujúce video. Ruský turista v Thajsku sa zrejme pokúšal znásilniť kravu. Muž zúfalo prosil o pomoc a zachrániť ho musela polícia.

Thajská polícia rieši kuriózny prípad. Ruský turista Jevgenij Kuvšinov (26) sa 15. augusta popoludní údajne vyzliekol a pohyboval sa v blízkosti miestneho dobytka. Svoju pozornosť upriamil na samicu priviazanú k drevenému plotu na poli v Surat Thani v južnom Thajsku, informuje britský Daily Mail.

Krava sa ale bránila, zhodila ho prudko k zemi a udierala do muža hlavou. Miestni obyvatelia počuli už len zúfalý nárek muža. Zalarmovali preto políciu, ktorá muža spacifikovala. Muža odniesli záchranári na nosidlách a bol prevezený do nemocnice Bannaderm, aby mu ošetrili rany na tele.

Polícia našla u muža v aute omamné látky a domnievajú sa aj podľa svedkov, že s kravou sa pokúšal mať sexuálny styk. V nemocnici sa muž mal neprimerane správať a musel byť prevezený späť na policajnú stanicu. Aktuálne je celý incident predmetom vyšetrovania a jeho konaním sa zaoberá turistická a imigračná polícia.

Viac o téme: ZnásilnenieTýranie zvieratBangkokThajskoRuský turista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu