Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Vo Francúzsku súdia muža, ktorý roky znásilňoval svoju vlastnú ženu: Prášky na spanie a ponuka pre ďalších mužov!

(Zdroj: Getty Images)

AVIGNON – 71-ročný Dominique Pélicot je obvinený zo znásilňovania vlastnej manželky viac ako 10 rokov. Tajne jej podával prášky na spanie a pozýval k sexuálnym hrám ďalších mužov. 50 z nich sa zúčastnilo súdu, aby v prípade vypovedali.

Sexuálne zneužívanie malo prebiehať od roku 2011. K odhaleniu prípadu pomohol sám zvrhlík, keď si na verejnosti natáčal ženy s kamerou namierenou pod ich sukne. Polícia mužovi po incidente zabavila mobilný telefón, kamery ale aj ďalšiu elektroniku a objavila viac ako 300 fotiek a videí jeho vlastnej ženy v bezvedomí v prítomnosti cudzích chlapov, ktorí ju znásilňovali, informuje The New York Times.

V správach v mobilnom telefóne polícia objavila dôkazový materiál, v ktorom sa zadržaný muž chválil ako svoju ženu uspal a pýtal sa, kto s ňou chce mať sexuálny styk, môže prísť do ich domu. Počas celej dekády sa do ich domu prihlásilo viac ako 83 záujemcov vrátane vodičov kamiónov, tesárov, obchodných zástupcov, dozorcov z väzenia, ale aj zdravotníci či miestny novinár.

Mnohí z nich mali dokonca vzťahy, manželky a deti a údajne si mysleli, že ide o výstrelky páru a zvolenie majú nielen od manžela ale aj manželky Pélicota. Pri niektorých mužoch manžel dokonca tvrdil, že jeho žena Giséle predstiera, že spí, pretože sa iba hanbí. Muži od 21 do 68 rokov ich dom navštevovali aj opakovane. 18 z nich je v cele predbežného zadržania, jeden z nich je rovnako obvinený, pretože zvrátené chovanie seniora použil ako vzor a doma uspával aj vlastnú manželku.

Cudzích mužov lákal cez portál, ktorý krátko po zistení polícia zablokovala, pretože bol nebezpečným zdrojom informácií o zraniteľných osobách. Počas vyšetrovania polícia objavila ďalších 20 000 fotiek a videí. Giséle, ale ani jej potomkovia netušili, čo sa doma odohráva. Žena nevysvetliteľne chudla, padali jej vlasy a niekedy si nepamätala priebeh celého dňa. Jej okolie si myslelo, že začína trpieť Alzheimerovou chorobou. S manželom bola od 18 rokov a takmer 50 rokov boli manželia. Žiadne zo znásilnení si nepamätala a zo všetkých mužov si pamätala iba jedného, ktorý býva v ich susedstve. Muž sa zároveň priznal k pokusu o znásilnenie 19-ročnej ženy z roku 1999. Polícia ho podozrieva aj z prípadu vraždy v roku 1991, to však Pélicot odmieta.

Viac o téme: ManželiaZnásilneniaFrancúzsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu