Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Slávna kráska nemá s nahotou žiadny problém: Všetkým ukázala holé prsia!

Chiara Ferragni Zobraziť galériu (3)
Chiara Ferragni (Zdroj: SITA)

MYKONOS - Obľúbená talianska celebrita - blogerka Chiara Ferragni (37) na seba pravidelne upozorňuje svojou krásou, ktorú nemá problém naplno ukázať. Dôkazom sú aj jej najnovšie zábery z dovolenky pri ostrove Mykonos, kde sa všetkým predviedla hore bez.

Chiara Ferragni sa zviditeľnila ako blogerka, podnikateľka, módna návrhárka a modelka. V súčasnosti patrí medzi najslávnejšie talianske celebrity, o čom svedčí aj počet jej fanúšikov, ktorých má len na sociálnej sieti Instagram takmer 29 miliónov. Okrem toho sa však preslávila aj svojimi odvážnymi outfitmi, v ktorých sa pravidelne ukazovala v spoločnosti a na ktoré by si zrejme príliš žien netrúflo.

To, že nemá žiadny problém ukázať svoju krásu v plnej paráde, predviedla aj počas dovolenky na gréckom ostrove Mykonos. Tam si spolu s so svojou sestrou a jej rodinou užívali spoločné chvíle na lodi, pri ktorých však Ferragni všetkým ukázala, čo skráva pod tričkom. To samozrejme neušlo pozornosti fotografov, avšak slávnej blondýnke to zrejme príliš vadiť nebude. 

Chiara Ferragni
Zobraziť galériu (3)
Chiara Ferragni  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Chiara Ferragni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu