Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Rihanna rok po pôrode v SEXI VIDEU: Erotická bielizeň, zmyselné pohyby... Fúúú, riadna DIVOŠKA!

Rihanna
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Speváčka Rihanna sa pred rokom stala dvojnásobnou mamičkou. Partnerovi A$AP Rockymu porodila druhého syna, ktorému dali meno Riot Rose. Hudobníčka je však aj podnikateľkou na plný úväzok. A postupne sa vracia k svojim pracovným povinnostiam. Teraz vypustila do sveta novú reklamnú kampaň k vlastnej značke spodnej bielizne. Uff, a je v nej poriadne sexi!

Galéria: Rihanna

Hviezdna Rihanna už dávno nie je len speváčkou. Je dvojnásobnou mamou a úspešnou podnikateľkou. Pod svojím rodným priezviskom Fenty predáva dekoratívnu kozmetiku Fenty Beauty, no a najnovšie prišla na trh aj so spodnou bielizňou. Tej dala názov Savage, čo v preklade z angličtiny znamená divoch. 

A tomu zodpovedá aj jej reklamná kampaň. Rihanna je v nej oblečená len v erotickej spodnej bielizni s leopardím vzorom a zákazníkov vábí zmyselnými pohybmi svojho polonahého tela. Značka zverejnila aj niekoľko fotiek, ktoré vznikli na propagáciu jej novej kolekcie. A nimi určite potešila oko nejedného fanúšika. Veď pozrite, je na nich skutočná divoška!

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu