Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Rihanna po SEXI kampani: K moru išla ZAHALENÁ, ale… To je ale PRČA!

Rihanna Zobraziť galériu (4)
Rihanna (Zdroj: Profimedia)

BARBADOS - Len pred pár dňami sme na Topkách písali o sexi kampani k novej značke spodnej bielizne, v ktorej zahviezdila speváčka Rihanna (36). Oblečená bola v erotickej spodnej bielizni a zmyselnými pohybmi vábila zákazníkov. Aktuálne ju paparazzi nafotili, ako si to k moru namierila kompletne zahalená, ale... To je ale prča!

Galéria: Rihanna

Len pred pár dňami sa hviezdna Rihanna predstavila verejnosti ako skutočná divoška. Na trh totiž uviedla novú značku spodnej bielizne, ktorá nesie názov Savage, čo v preklade z angličtiny znamená divoch. No a nafotila a natočila k nej aj zmyselnú reklamnú kampaň. V nej je oblečená len v erotickej bielizni a naplno predvádza svoj sexepíl. 

Aktuálne speváčku nafotili paparazzi na rodinnej dovolenke na Barbadose. No a zdá sa, že sa svoje ženské zbane pre tento raz rozhodla "nechať doma". Svoje zvodné krivky zahalila do veľkého dresu, nohy "prekryla" priehľadnou sukňou s trblietkami a naplno sa venovala rodine. A prišlo aj na veľkú zábavu. S partnerom ASAP Rockym si užila jazdu na veľkej nafukovačke. Pozrite, ako si to užívali!

Rihanna po SEXI kampani:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Rihanna po SEXI kampani:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu