Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Obrovská hanba slávnej speváčky: Z hymny v jej prevedení sa smeje celý internet… Priznala, že bola opitá!

Ingrid Andress
Ingrid Andress (Zdroj: SITA)

ARLINGTON - Americká speváčka Ingrid Andress (32) si v pondelok vyrobila trapas, na ktorý fanúšikovia a ani ona sama tak skoro nezabudnú. Jej verzia americkej hymny sa totiž okamžite stala hitom internetu a mnohí ju označujú za najhoršiu v histórii. Hudobníčka napokon celú situáciu vysvetlila na sociálnych sieťach, kde uviedla, že za jej nepodarené vystúpenie mohol alkohol.

Počas tohto týždňa sme vás informovali o tom, že speváčka Ingrid Andress má za sebou vystúpenie, na ktoré bude chcieť čo najskôr zabudnúť. Jej verzia americkej hymny totiž vyvolala obrovské ohlasy, ktoré však boli veľmi negatívne. Mnohí dokonca hovorili o tom, že horšie zaspievanú hymnu v živote nepočuli.

K celej veci sa napokon vyjadrila aj samotná hudobníčka, ktorá situáciu vysvetlila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam uviedla, že za všetko mohol alkohol a že dobrovoľne nastúpi na liečenie, kde bude so svojím problémom bojovať.

„Nebudem vám klamať, minulú noc som bola opitá. Nastupujem na liečbu do zariadenia, pretože to potrebujem. Včera som to nebola ja. Chcem sa zároveň všetkým ospravedlniť. Dám vám vedieť ako bude liečba prebiehať, počula som, že je to zábava," napísala Andress.

Celé vysvetlenie a hlavne posledná veta však vo fanúšikoch vyvolali dojem, že táto verzia nie je pravdivá a v komentároch pod príspevkom jej to dali patrične pocítiť. Mnohí totiž tvrdili, že vôbec nebola opitá a počas živého vystúpenia sa ukázalo, že nevie spievať. Ďalší ju obviňovali, že alkohol je len zásterka pred inými látkami, ktoré mohla pred svojím vystúpením užiť. 

Viac o téme: Ingrid Andress
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu