Sobota7. september 2024, meniny má Marianna, zajtra Miriama

SMUTNÁ SPRÁVA: Zomrela Brenda (†53) z Beverly Hills... Krátko pred smrťou cítila NÁDEJ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram S.D.)

LOS ANGELES - Umelecký svet zasiahla mimoriadne smutná správa! Vo veku 53 rokov zomrela herečka Shannen Doherty, hviezda seriálov Beverly Hills 90210 a Čarodejnice. Podľahla zákernej chorobe!

Galéria: Shannen Doherty bojuje s rakovinou

Tragickú správu zverejnil Business Insider. Hviezda zomrela v sobotu 13. júla. „S ťažkých srdcom potvrdzujem odchod herečky Shannen Doherty,“ uviedla jej hovorkyňa Leslie Sloane. 

Shannen Doherty približne 10 rokov bojovala s rakovinou vo 4. štádiu. A hoci ešte pred pár mesiacmi predpovede herečkinho ťažkého boja nevyzerali optimisticky, minulý rok sa dala na novú liečbu a už po Novom roku prichádzali prvé pozitívne správy. 

Len minulý týždeň sa herečka vo svojom podcaste pochválila, že molekulárna štruktúra jej rakovinových buniek sa nedávno zmenila a verila, že by sa mohla vyliečiť. „Znamená to, že je tu omnoho viac spôsobov liečby, ktoré musím vyskúšať, takže viete, prvýkrát za posledných pár mesiacov pravdepodobne cítim nádej,“ vyjadrila sa. 

„Aktuálne tu existuje nádej - zatiaľ čo predtým som síce dúfala, ale stále som sa zároveň pripravovala na najhoršie,“ priznala vo svojom podcaste. Bohužiaľ už o pár dní neskôr sa naplnila jej najväčšia obava. Česť jej pamiatke! 

SMUTNÁ SPRÁVA: Zomrela Brenda
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram S.D.)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu