Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Nový vzťah Johnnyho Deppa (61): Slávny herec zbalil o 33 rokov mladšiu krásku!

Johnny Depp Zobraziť galériu (2)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Johnny Depp (61) bol od rozvodu s Amber Heard (38) spájaný s viacerými ženami. Podľa najnovších správ je však vo vzťahu s ruskou modelkou Yuliou Vlasovou (28), s ktorou sa spoznal pred troma rokmi v Prahe.

Slávny herec si pred dvoma rokmi prežil jeden z najsledovanejších súdnych procesov všetkých čias. Jeho rozvod s Amber Heard totiž sledoval celý svet a od tej doby sa Deppove meno spájalo s viacerými ženami, medzi ktoré patrí aj jeho herecká kolegyňa Jenna Ortega.

Počas včerajšieho dňa sa však objavili správy, podľa ktoých má umelec vzťah s ruskou modelkou Yuliou Vlasovou, s ktorou sa spoznali v roku 2021 v Prahe. Práve tam totiž kráska dlhodobo žije a s Deppom sa stretla, keď bol v Česku na Mezinárodnom filmovom festivale v Karlovych Varoch.

O tom, že dvojica tvorí pár, informoval ako prvý Daily Mail, ktorý priniesol aj ich spoločné zábery. Ich vzťah má trvať už niekoľko rokov a odkedy sa spoznali, tak ích na verejnosti videli spolu viackrát. Ani raz sa však o nich nehovorilo ako o páre a tak včerajšie novinky mnohých prekvapili. 

Nový vzťah Johnnyho Deppa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Y.V.)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu