Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Fanúšikovia Alfa v smútku: Zomrela detská hviezda obľúbeného seriálu... Mal len 46 rokov!

Benji Gregory
Benji Gregory (Zdroj: Profimedia)

PEORIA - Fanúšikovia legendárneho seriálu Alf, ktorý veľmi dobre poznajú aj slovenskí diváci, sa počas včerajšieho dňa dozvedeli smutnú správu. Vo veku 46 rokov totiž zomrela detská hviezda Benji Gregory, ktorý si zahral postavu Briana.

Benji Gregory si v mladosti zahral vo viacerých filmoch či seriáloch, avšak fanúšikovia po celom svete ho poznali hlavne vďaka jeho účinkovaniu v seriáli Alf, ktorý bavil dlhé roky aj slovenských fanúšikov. Počas včerajšieho dňa sa však verejnosť dozvedela šokujúcu správu o jeho smrti. 

O tejto tragédii informoval magazín TMZ, ktorému správu potvrdila jeho sestra Rebecca. Podľa jej slov našli jeho telo v aute pred bankou v meste Peoria v štáte Arizona. Vo vozidle zomrel aj jeho pes, avšak presné detaily a ani príčina smrti zatiaľ nie sú známe. Podľa jej sestry trpel depresiami, bipolárnou poruchou a poruchami spánku, kvôli ktorým niekedy nespal aj niekoľko dní.

Práve to mohlo byť podľa jeho okolia príčinou smrti. Gregoryho blízki si totiž myslia, že v aute mohol zaspať a následne zomrel kvôli vysokým teplotám, ktoré boli v zavretom vozidle. V celej Arizone totiž momentálne panujú obrovské horúčavy.

Viac o téme: Benji Gregory
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu