Nedeľa27. október 2024, meniny má Sabína, zajtra Dobromila

David Key ukrýva svoje bohatstvo v Egypte: Zo škandálov vyťažil a zaobstaral si... Wau!

(Zdroj: Facebook D.K.)

BRATISLAVA - Odmietal, ale nakoniec súhlasil! Spevák a influencer David Key šokoval svojich fanúšikov, keď prijal ponuku zúčastniť sa v projekte Celebrity Combat. Hoci bojové umenia nikdy neboli jeho šálkou kávy, peniaze ho presvedčili.

„V prvom rade, ja som absolútne túto ponuku neprijal. Ja som hovoril, ja netuším, čo je MMA, nemám rád bitky, nemám rád násilie... ale ako sa hovorí, za peníze v Praze dům, tak to znamená, že bolo zaplatené a na základe tej sumy som sa rozhodol, že prijímam,“ priznal úprimne David, čím viac ako otvorene prezradil, že finančná stránka bola pre neho kľúčová.


Súboje v ringu sú dosť tvrdé. Napriek tomu sa pustil do tréningov s odhodlaním. „Začal som trénovať a našiel som v sebe takého ducha, pretože môj ocino bol šéf polície, kukláč dokonca, tak som si hovoril, že musí byť ten otec na mňa hrdý,“ vyjadril svoju motiváciu a túžbu dokázať niečo svojim blízkym. Otvorene však priznáva, že reakcia jeho mamy bola iná. „Mamina mi to zakazuje doteraz. Ona keď to vidí, ani sem nechcela ísť. Ale presvedčil som ju, nech to vidí, ale pomohla mi s outfitom, takže dobre,“ usmial sa David, ktorý si cení podporu najbližších aj napriek ich obavám.

Už samotné tréningy pre neho neboli prechádzka ružovou záhradou. „Zatiaľ mi to ide tak, že prvýkrát zasahovala sanitka, lebo som dostal do brucha... Ale beriem to tak, že je to tréning, je to tvrdé a potreboval som tú kopačku, aby som zistil, čo ma môže čakať priamo v tom ringu. Druhýkrát sa mi stala taká vec, že...“ opísal svoje náročné začiatky v príprave na zápas. Napriek nepríjemným skúsenostiam ho to neodradilo. David má jasno v tom, prečo sa rozhodol pokračovať a v rozhovore naznačil aj to, aká suma mu za účasť v ringu pristane na účte! 

David Key ukrýva svoje bohatstvo v Egypte: Zo škandálov vyťažil a zaobstaral si... Wau! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: EgyptDavid KeyBytyCelebrity Combat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu