Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Nečakaný krok Dagmar Havlovej (71): Definitívny KONIEC... Už toho bolo dosť!

Herečka Dagmar Havlová
Zobraziť galériu (2)
Herečka Dagmar Havlová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Už pred dvomi rokmi dala Dagmar Havlová (71) výpoveď v Divadle na Vinohradoch - odišla po dlhých 43 rokoch. Aktuálne sa však rozhodla za svojou hereckou kariérou dať definitívnu bodku. Čaká ju posledné filmové natáčanie a potom chce úplne skončiť. Už toho bolo dosť!

Galéria: Dagmar Havlová

Už pred dvomi rokmi sa rozhodlla vypustiť niektoré svoje povinnosti. A teraz už za herectvom chce dať definitívnu bodku. Herečka to prezradila portálu Aha! na krste knihy uznávaného fyzioterapeuta Michala Novotného. „Ukončila som stále angažmá! Dohrala som v poslednej dobe svoje postavy v Lvovi v zimě a Návštěve staré dámy, nechcela som divákov sklamať,“ priznala Dagmar. 

V divadle si v minulosti dala pauzu len po svadbe s Václavom Havlom v roku 1997 a na javisko sa opäť vrátila v roku 2006. Filmovým a seriálovým ponukám sa však nikdy nebránila. Aj tie však plánuje teraz úplne ukončiť. „Teraz pripravujem jeden film a je posledný. Už končím s hraním, myslím, že som sa toho už nahrala dosť,“ dodala Havlová, ktorá sa chce venovať už len rodine a svojej nadácii. 

Nečakaný krok Dagmar Havlovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Dagmar Havlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu