Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

KONIEC na televíznych obrazovkách: Známu tvár z Jojky už neuvidíte... Neviem, z čoho budem žiť!

Dala výpoveď! Zobraziť galériu (2)
Dala výpoveď! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - To je šok! Známa tvár z Jojky sa už viac na televíznych obrazovkách objavovať nebude...

Eva Mores je slovenská herečka, pôsobiaca v divadle, televízii i filmovom plátne. Je dcérou divadelného režiséra Vladimíra Moresa. Zahrala si napríklad v úspešnom filme Svetlonoc a od roku 2021 ste ju mohli vidieť na jojkárskych obrazovkách v seriáli Nemocnica. Stvárňovala tam doktorku Denisu Antalovú. Ako však najnovšie priznala, jej fanúšikovia ju viac v počine neuvidia. Dala totiž výpoveď. „V seriáli Nemonica som dala výpoveď už v apríli a vrátiť sa tam neplánujem,“ šokovala svojimi slovami.

„Od leta som mala začať natáčať nový seriál, kde som mala hrať hlavnú postavu, ale aj ten som nakoniec odmietla,“ pokračovala. „Myslím, že teraz budem nejaký čas bez práce. Ešte neviem z čoho budem žiť, ale už viem, z čoho nie,“ prekvapila svojimi slovami. Bližšie svoje rozhodnutie neodôvodnila. Nás preto zaujímalo, čo stálo za jej skoncovaním na obrazovkách. Eva nám ale na naše otázky neodpovedala. Priaznivcom však priznala, že potrebuje oddych. „Ja si toto leto potrebujem oddýchnuť od všetkých ľudí, ktorých na svete poznám. Už dva mesiace trávim 99% času v úplnej samote,“ dodala.

Obrátili sme sa aj na PR manažérku Katarínu Noskovú. „Talentovaná herečka Eva Mores stvárňovala už od začiatku v seriáli Nemocnica postavu lekárky Denisy, ktorá si prešla viacerými súkromnými aj pracovnými výzvami. V rámci deja sa jej postava rozhodla, že odíde z nemocnice za svojou rodinou. Herečke ďakujeme a uvidíme ako sa ona aj scenáristi rozhodnú na ďalšom vývine jej postavy,“ znie stanovisko televízie JOJ.

Eva Mores
Zobraziť galériu (2)
Eva Mores  (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: NemocnicaEva Mores
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu