Sobota6. júl 2024, meniny má Patrik, Patrícia, zajtra Oliver

Pauhofová provokovala na červenom koberci: AHA, komu skočila do náručia! Jej muž to nie je...

Táňa Pauhofová a Jiří Mádl zožali aplauz na premiére filmu Vlny v Karlových Varoch
Táňa Pauhofová a Jiří Mádl zožali aplauz na premiére filmu Vlny v Karlových Varoch (Zdroj: Bontonfilm)

PRAHA – Triumfálny úspech! Očakávaný film Vlny zažil standing ovation počas svetovej premiéry filmu Vlny, ktorý sa konal na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch.

Objatia, úsmevy, nekonečná radosť. A dlhotrvajúci potlesk! Premiéra filmu Vlny si podmanila celé Karlove Vary. Jiří Mádl, ktorý je scenáristom i režisérom filmu, si vyslúžil niekoľkominútové standing ovation, ale aj vrúcne objatia a bozky od účinkujúcich hercov i partnerky Adrijany Trpkovič. Neskrývanú radosť prejavila aj Táňa Pauhofová, ktorá na premiére žiarila nielen vďaka výrazným šatám.

Galéria: Veľkolepá premiéra filmu Vlny na MFF Karlovy Vary

Neuveriteľný úspech potešil aj producentku Wandu Hrycovú, ktorá ho neváhala tlmočiť aj na sociálnej sieti: „Ďakujem za fantastický zážitok! Včera sa po svetovej premiére nášho nového filmu Film Vlny Sk postavila celá táto 2000 miestna sála a odmenila všetkých tvorcov búrlivým, nadšeným, odmeňujúcim, viac ako 10 minútovým standing ovation, takým naozajstným, prajným, vychádzajúcim z hĺbky divákovej duše, @jirimadl86 natočil si fantastický film @monikakristl ďakujem za možnosť spolupracovať s tebou, bola to super inšpiratívna jazda a priatelia, vy sa naozaj máte na čo tešiť!“

Pauhofová provokovala na červenom koberci: AHA, komu skočila do náručia! Jej muž to nie je… (Zdroj: Bonton film)

Jiří Mádl pracoval na téme filmu Vlny vyše 10 rokov. Dobová dramatická snímka, nakrútená podľa príbehu reálnych ľudí, zavedie divákov do Československého rozhlasu, kde sa odohráva tvrdý boj medzi novinármi a tajnými službami. Vo svojom doteraz najambicióznejšom filme - strhujúcom špionážnom thrilleri o dôležitosti rodiny, boji za slobodu a tajnej nahrávke, ktorá môže ovplyvniť dejiny, odkrýva skutočné udalosti doby.

Viac o téme: FilmFestivalKarlove VaryWanda HrycováVlny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu