Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Trpký osud policajta Jána! Manželka bojuje o život, nemá peniaze na liečbu: Kolegovia prosia o pomoc

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Polícia SR,FB/HAKA)

KOŠICE - Policajta Jána zasiahol krutý osud. Jeho manželka Adela, s ktorou má tri deti, ťažko ochorela a bojuje o život. Žiaľ, nemajú dostatok financií na liečbu. Poisťovňa nepomáha tak, akoby mala. Kolegovia prosia o pomoc.

Trpký osud zasiahol policajta Jána z Národnej centrály osobitných druhov kriminality Policajného zboru v Košiciach. Jeho manželka Adelka, s ktorou má tri krásne deti, totiž náhle vážne ochorela. "Manželka aktívneho policajta dostala rakovinu a potrebujú financie na liečbu, pretože poisťovňa zatiaľ nepomáha tak, ako by mala. Spoločne vychovávajú spolu 3 malé deti," poznamenal administrátor skupiny HAKA Štefan Farkaš.

archívne video

Policajti zastavili dvoch opitých kamionistov (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Pokiaľ sa im nepodarí vyzbierať dostatok peňazí hrozí, žeby mohla zomrieť. "Keby liečbu nezvládla, respektíve kvôli chýbajúcim financiám neabsolvovala, následky by boli katastrofálne. Touto cestou by som chcel poprosiť, pokiaľ niekto má možnosť pomôcť, nech sa do zbierky pripojí. Veľmi pekne ďakujeme za vašu prípadnú pomoc," dodal Farkaš.

O pomoc žiadajú aj jeho kolegovia. "Už mnohokrát sme sa vedeli spoločne spojiť pre dobrú vec a pomôcť tým z nás, ktorí to v živote najviac potrebovali. Preto vás všetkých prosíme o podporu vo forme finančnej pomoci," poznamenali jeho kolegovia a zároveň pridali fotografiu s číslom účtu, kde môžete pomôcť. 

Viac o téme: PomocPolícia Rekovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu