Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Polícia zadržala v Trnave tri osoby: Obvinila ich z drogovej trestnej činnosti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

TRNAVA - Polícia zadržala v jednom z bytov v Trnave tri osoby. Čelia obvineniu z drogovej trestnej činnosti. Vypracovaný bol aj podnet na ich väzobné stíhanie. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave o tom informovalo na sociálnej sieti.

Policajti vykonali prehliadku dvoch vozidiel a garáže v obci neďaleko Trnavy. "Vykonali aj domovú prehliadku v jednom z bytov priamo v meste Trnava. Práve pri nej obmedzili na osobnej slobode dvoch mužov vo veku 44 a 27 rokov a mladú, len 25-ročnú ženu," podotkli.

archívne video

Polícia prekazila ďalší dlhoročný drogový biznis, obvinila dvoch Bratislavčanov (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Počas policajnej akcie sa podarilo zaistiť aj viacero plastových vreciek s bielou kryštalickou látkou. Analýza potvrdila, že ide o metamfetamín. "Všetky tri osoby mali s drogou obchodovať a predávať ju ďalším minimálne štyrom 'zákazníkom'," priblížili policajti. V prípade dokázania viny môže obvineným hroziť väzenie na sedem až 15 rokov. Starší z mužov už bol za drogovú trestnú činnosť v minulosti právoplatne odsúdený.

Viac o téme: AkciaZadržaniePolícia Obvinenie TrnavaDrogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu