Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Jiřina Bohdalová (93) je na JIS-ke vo VÁŽNOM STAVE: Prehovoril jej lekár... Musí sa udiať TOTO!

Jiřina Bohdalová Zobraziť galériu (2)
Jiřina Bohdalová (Zdroj: TV Joj)

PRAHA - V utorok Česko a Slovensko obletela správa, že legendárna herečka Jiřina Bohdalová (93) je hospitalizovaná v nemocnici. Skončila vo vážnom stave na Jednotke intenzívnej starostlivosti. Dôvodom vraj má byť otrava. Aktuálne sa prehovoril herečkin lekár... Musí sa udiať toto!

Jiřina Bohdalová je napriek svojmu veku stále aktívnou herečkou. Aktuálne však verejnosť vystrašili správy o jej zdraví. Ako informujú české médiá, česká legenda skončila na jednotky intenzívnej starostlivosti v jednej z pražských nemocníc. V utorok sa jej náhle priťažilo a stúpla jej teplota na 39 a neskôr dokonca na 40°C.

Galéria: Jiřina Bohdalová

Ako sa ukázalo, dôvodom bola otrava botulotoxínom, ktorému sa ľudovo hovorí aj klobáskový jed. Ten sa do jej organizmu dostal pravdepodobne s jedlom. Najnovšie správy hovoria, že je na tom herečka, našťastie, už zdravotne lepšie. To napokon pre eXtra.cz potvrdil aj jej ošetrujúci lekár. 

„Pokiaľ nás niečo neprekvapí, malo by to dopadnúť dobre,“ uviedol a dodal, že česká hviezda je veľká bojovníčka. „Hlavne teraz vieme, prečo má tú infekciu a musia zabrať antibiotiká.“ Za redakciu Topky.sk prajeme Jiřine Bohdalovej skoré zotavenie. 

Jiřina Bohdalová (93) je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Jiřina Bohdalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu