Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Slovenka zabudla, že je v pátraní! FOTO Užila si festival po boku svetovej hviezdy... Z pódia šla rovno za mreže

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

BRATISLAVA - Poriadna kuriozita! Festival Lovestream si v Bratislave cez víkend prišli užiť tisícky ľudí. Neodolala mu ani hľadaná osoba, ktorá sa dokonca objavila na pódiu po boku svetoznámej hviezdy Macklemora. Z pódia tak smerovala rovno za mreže.

Festival Lovestream, ktorý sa konal počas uplynulých dní v priestoroch starého letiska vo Vajnoroch, priniesol so sebou do hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy zvučné mená svetovej hudobnej scény. Na verejný poriadok v tejto súvislosti dohliadali policajti viacerých útvarov Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave a práve ich pozornosti neunikla kuriózna situácia na hlavnom pódiu.

Slovenka zabudla, že je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

"Včera (18. 8.) počas vystúpenia jedného zo zahraničných interpretov bola na pódium vybraná aj jedna z diváčok, ktorá spolu s ním spievala a zjavne si užívala spoločné vystúpenie so svojim idolom. Žena si tento zážitok zvečnila a pochválila sa ním na sociálnej sieti, čo neuniklo pozornosti všímavého občana, ktorý zároveň sleduje aj stránku pátrania po osobách MV SR. Ženu spoznal a zistil, že práve ju videl na vyššie uvedenej stránke, pričom o tejto skutočnosti informoval bezodkladne políciu," informuje polícia.

Policajti následne počkali, kým žena na pódiu dospieva a 24-ročnú Bratislavčanku, na ktorú bol vydaný príslušným súdom príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, ktorému sa mladá žena vyhýbala, zadržali. "Ženu následne eskortovali do priestorov ústavu na výkon trestu odňatia slobody," uviedla na záver polícia.

Viac o téme: ZadržanieLovestreamŽena v pátraní
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu