Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Mimoriadne pátranie! Mladá mamička so svojím ročným synom zmizla bez stopy

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

PARTIZÁNSKE - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 31-ročnej Veronike Pastorkovej z Krupiny a jej ročnom synovi Alexandrovi. Veronika Pastorková odišla so synom ešte 17. augusta o 15.00 h z bytu v Partizánskom a doposiaľ o sebe ani o ňom nepodala žiadne správy. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

archívne video

Po 34-ročnom mužovi pátrajú desiatky policajtov i za pomoci vrtuľníka (Zdroj: Policie České republiky)

Nezvestná žena je vysoká 160 centimetrov, má približne 75 kilogramov a je pevnejšej postavy. Má čierne rovné vlasy strednej dĺžky a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečené modré rifľové nohavice, biele tričko a obuté mala biele tenisky. So sebou mala osobné veci, doklady, mobilný telefón, ktorý je nedostupný, a veci pre syna.

Veronika Pastorková
Zobraziť galériu (2)
Veronika Pastorková  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Alexander má rok, vysoký približne 70 centimetrov, má blonďavé krátke vlasy a modré oči. Na zadnej ľavej časti krku má hnedé znamienko vo veľkosti približne dva centimetre.

Akékoľvek informácie o pobyte alebo pohybe Veroniky a Alexandra môžu občania oznámiť na čísle 158 alebo formou súkromnej správy na stránke trenčianskej krajskej polície na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátraniePolícia Veronika Pastorková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu