Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Veľká párty TV JOJ: Tehotná herečka, SEXI Evelyn a... Nebezpečne vysoký rozparok!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vo štvrtok večer sa v podniku na nábreží Dunaja konala veľká párty televízie Joj. Otvorenie televíznej sezóny si nenechalo ujsť množstvo známych tvárí. Herečka zo seriálu Nemocnica ukázala tehotenské bruško, komička Eva Evelyn Kramerová sexi look a mejkap artistka z Nákupných maniačok... Tá mala poriadne vysoký rozparok!

Galéria: Veľká FOTOGALÉRIA z jojkárskej párty

Program jesennej vysielacej sezóny televízie Joj je oficiálne odhalený. V Bratislave, v podniku na nábreží Dunaja, sa vo štvrtok večer konala veľkolepá párty, na ktorej známe tváre z Koliby odprezentovali, na čo sa diváci môžu na obrazovkách tešiť. Párty bola ladená do bielych farieb, hostia sa mohli previezť na koči po Sade Janka Kráľa či zabaviť sa na koncerte skupiny HEX. 

Medzi pozvanými nechýbala napríklad herečka Alexandra Trávniková, ktorú diváci Jojky môžu poznať zo seriálu Nemocnica. A na párty bola doslova neprehliadnuteľná. Krásna brunetka pred mesiacom prezradila, že čaká bábätko a tehotenské bruško už rozhodne neskyje. Pozrite, aká je z nej krásna budúca mamička!

Alexandra Trávniková
Zobraziť galériu (4)
Alexandra Trávniková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pohľady prítomných pútala aj komička Eva Evelyn Kramerová. Na večierok si totiž zvolila skutočne sexi outfit. Biele kratučké sako-šaty nielen, že dali vyniknúť jej pekným nohám, ktoré podčiarkli vysoké sandále, ale mali aj poriadne hlboký výstrih. Prítomní páni sa ryšavke počas večera do očí určite nepozerali.

Eva Evelyn Kramerová
Zobraziť galériu (4)
Eva Evelyn Kramerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Problém s koncentráciou mali prítomní hostia určite aj pri mejkap artistke z Nákupných maniačok a manželke rapera Majselfa, Júlii Švehlovej. Vyšportovaná tmavovláska mala na sebe asymetrické šaty, ktoré odhaľovali nielen kus jej bruška, ale... Rozparok mali taký vysoký, že každý pohyb bol kvôli nemu nebezpečný!

Majself a Júlia Švehlová
Zobraziť galériu (4)
Majself a Júlia Švehlová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: TV JojEva Evelyn KramerováJúlia ŠvehlováAlexandra Trávniková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu