Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Slávny hudobník skončil opäť v putách: Opitý sa mal pobiť s vlastným ochrankárom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Opäť ho zatkla polícia. Americký raper Travis Scott (33) si v posledných dňoch užíval olympijskú atmosféru v Paríži. Počas dnešného skorého rána ho však zatkla miestna polícia, ktorá bola privolaná do hotela po tom, ako sa mal správať násilne voči recepčnému a následne sa mal pobiť s vlastným ochrankárom.

Počas júna sme vás informovali o tom, že známy americký raper Travis Scott mal problémy so zákonom. Hudobník bol totiž zatknutý kvôli výtržníctvu pod vplyvom omamných látok a navyše vnikol na cudziu jachtu.

Do podobných problémov sa však počas dnešného rána dostal opäť. V posledných dňoch si užíval atmosféru olympiády v Paríži, kde počas včerajšieho dňa sledoval otočku basketbalového tímu USA, ktorý v dramatickom zápase postúpil cez Srbsko a zahrá si finále. 

V ranných hodinách však bola do hotela neďaleko Champs-Élysées privolaná polícia, pretože sa mal Scott správať agresívne voči recepčnému. Okrem toho sa mal podľa miestnych médií, ktoré citoval Daily Mail, pobiť aj s vlastným ochrankárom a celú situáciu vyriešili až muži zákona, ktorí slávneho speváka zatkli. Celý incident sa mal stať okolo 5:00 a raper mal byť počas neho opitý. 

Slávny hudobník skončil opäť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Travis Scott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu