Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

FOTO Brutálna nehoda pri Snine: Čelná zrážka dvoch áut, cesta je neprejazdná! Jeden z vodičov bol na mol

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

SNINA - Na ceste za Sninou v smere na obec Zemplínske Hámre došlo k čelnej zrážke dvoch áut. Pri nehode došlo k zraneniam jej účastníkov, ktorých rozsah zatiaľ nie je známy. Cesta je momentálne neprejazdná.

archívne video

Tragická nehoda chodca v Žarnovici. Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Ako informovala polícia, obchádzka bola vedená po ceste cez Zemplínske Hámre smerom Belá nad Cirochou. Na mieste nehody zasahuovali záchranné zložky.

Neskôr polícia uviedla, že dychová skúška jedného z vodičov bola pozitívna, dosiahla hodnotu takmer 2,6 promile. V druhom aute boli okrem vodiča prítomní aj dvaja spolujazdci. "Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam, ktoré si vyžiadali transport osôb do nemocnice," dodali. 

FOTO Brutálna nehoda pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Cesta je aj naďalej neprejazdná. "Pokiaľ v krátkom čase plánujete prechádzať týmto úsekom, odporúčame zmeniť trasu, prípadne využiť obchádzku, ktorá je vedená po ceste cez Zemplínske Hámre smerom Belá nad Cirochou," odkazujú aj naďalej vodičom. 

 

Viac o téme: NehodaPolícia SninaZemplínske Hámre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu