Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

z Goodbye party: Už ide do tuhého!

Hostiteľ. Po prvý raz sa torta zjedla úplne celá! Zobraziť galériu (9)
Hostiteľ. Po prvý raz sa torta zjedla úplne celá! (Zdroj: Život)

BRATISLAVA - Na SuperStar After party zmrzla nálada. Nečudo, veď vypadol MARCEL BERKY. Mnohí tvrdia: Neprávom! Už dlho tam nemá čo robiť Martin Konrád!

Napriek tomu, že SuperStar zažila už nejeden bolestivý rozchod, na tento sa bude ťažko spomínať minimálne týždeň. Diváci totiž neposlali dostatok hlasov favoritovi poroty Marcelovi Berkymu. „Vypadnúť by dnes mala Ivana Kováčová,“ tvrdil Laco Lučenič, ktorého predpovede sa dosiaľ plnili. Aj jeho odhady však boli tentoraz krátke na esemesky, ktorými rozhodovali diváci. Priamo úmerne tomu vyzerala nálada na Goodbye party. „Zdochol pes“ podobne ako vtedy, keď prekvapivo vylúčili Michala Chrenka.


Živo bolo pri krájaní torty:





Finalisti sa zabávali len z povinnosti – a ak sa niekto odviazal, bol to samotný vypadnutý. Na inak akčnej Vierke Berkyovej dokonca bolo poznať sebakontrolu, akoby jej nevyhovovalo, že sa na žúre objavil jej otec. Preto nikoho neprekvapilo, že sa krátko po polnoci vyparili všetci šiesti fi nalisti – a v jednom momente to vyzeralo, akoby Vierka pod jeho vplyvom zavelila: „Do postele!“ Krátko nato sa do „hajan“ pobrala aj kráľovná večierkov Gabika Drobová, ktorá sa výnimočne zdržala len symbolicky.

V Trafo Music Bare tak ostalo niekoľko semifinalistov a odpadnutých fi nalistov, ktorí sa snažili upútať pozornosť, čo to dalo: Katka Smolinská sa ponevierala s Ivanom Štroffekom, Natália Hatalová s jeho bratom Števom, ktorému s v SHS „trojke“ nepodarilo prebojovať medzi elitu. Občas sa v dave mihla Dáša „Mamba“ Šarkőzyová, výnimočne nenalíčená, tak ako šoubiznisový zákon káže.


Marcel Berky sa smútok snažil zahnať pri tanci s Mambou:





Výrok večera „Ak sa chcete vidieť v SuperStar Magazíne, tancujtes Mambou,“ tak vyznel naprázdno. „Nepotrebujete škandál?“ pristavil sa pri nás podchvíľou dokonca Filip Lenárth. Náhodou drgol do slečny, ktorej sa zastal jej akčný priateľ, a Filip si to chcel s ním vysvetliť ručne-stručne. „Ďakujeme, snáď o týždeň,“ odpovedali sme promptne. Teóriu, „ako sa dostať do novín“, sa veru naučili vypadnutí speváci veľmi rýchlo. Dav sa potom bavil bez vyvolených až do skorého utorkového rána, sem-tam sme začuli dohady aj o tom, kto súťaž pravdepodobne opustí nabudúce: „Určite by to mala byť Ivka.“ Skutočne?




ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

z Goodbye party: Už
Zobraziť galériu (9)
V aktuálnom vydaní týždenníka Život si prečítate rozhovor s exfinalistom Slovensko hľadá SuperStar 3 Marcelom Berkym, v ktorom odhalí aj svoje súkromie.
   

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu