Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Stella McCartney porodila svoje tretie dieťa

Módna návrhárka Stella McCartney porodila svoje tretie dieťa. Zobraziť galériu (4)
Módna návrhárka Stella McCartney porodila svoje tretie dieťa. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – 36-ročná módna návrhárka Stella McCartneyová priviedla na svet svoje tretie dieťa. V utorok 8. januára porodila v londýnskej nemocnici chlapčeka Becketta Roberta Leea.

Nadšenie z narodenia chlapca neskrýva ani slávny dedko, legendárny chrobák Paul McCartney. Známa návrhárka rodila v priebehu troch rokov už tretíkrát. Prvorodeného syna Millera Alasdhaira Jamesa priviedla na svet vo februári 2005 a už v decembri 2006 porodila dcérku Bailey Lindu Olwyn.

Otcom všetkých troch detí je Stellin manžel Alasdhair Willis, predseda spoločnosti, ktorá vyrába designový nábytok: "Všetci sú v poriadku a radujú sa z nového prírastku," uviedla Stellina hovorkyňa. Stella však najviac ľutuje, že vnúčat sa nedožila jej matka Linda, ktorá zomrela na rakovinu v roku 1998.

McCartney patrí medzi najväčšie talenty súčasného odevného priemyslu. Okrem navrhovania oblečenia sa podľa matkinho vzoru oddane venuje tiež boju za práva zvierat. Neúnavne kritizuje všetkých kolegov, ktorí používajú vo svojich návrhoch pravé kožušiny. Veľmi ju napríklad nahnevala priateľka Madonna, ktorá si vyrazila do spoločnosti v kožuchu zo štyridsiatich činčíl.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu