Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Stano Dančiak: Trápenie slepého herca!

Stano Dančiak sa snaží svoj hendikep brať s humorom. Zobraziť galériu (18)
Stano Dančiak sa snaží svoj hendikep brať s humorom.

BRATISLAVA - Letná dovolenka Stana Dančiaka (64) teraz vyzerá úplne inak ako kedysi. To, čo je pre zdravého človeka samozrejmosťou, v jeho prípade znamená veľa námahy a trápenia. Skvelý herec je totiž takmer úplne slepý...

Stano Dančiak je teraz temer vo všetkom odkázaný na manželku. „Ja vlastne ani neviem, kde som. Možno v Chorvátsku, Srbsku, Španielsku, len mi to nechcú povedať. A ja nič nevidím,“ snaží sa Dančiak v neľahkej situácii o vtip. Pravda je, že manželka im obom zbalila kufre a na pár dní odcestovali k priateľovi Petrovi do dedinky Bánov pri Nových Zámkoch. Vidiecke prostredie im vyhovuje - už stihli saunu, masáž i kúpanie.

Herec berie svoj hendikep športovo, no s jednou vecou sa zmieriť nedokáže: „Som vášnivý hubár, ale tentoraz na huby nepôjdem. Nič by som nenašiel,“ hovorí so smútkom v hlase. Ale hneď zas ožije. „Predstavte si, stále spávam s novinami, väčšinou mám Nový Čas, a vždy, keď sa zobudím, hneď skúšam, či už môžem čítať. Ešte stále nič, ale už sa neviem dočkať,“ nestráca nádej Dančiak, ktorý stále hrá v divadle a dostal aj malú rolu v televíznom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu